Mətbəx
Kartofdan tülpan - Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi kartofdan hazırlanan ləziz tülpanın reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
Eyni ölçüdə 9 ədəd kartof
Kərə yağı 9 çay qaşığı
Holland və ya Qauda pendirini 5 mm qalınlığında kəsin
Duz və döyülmüş istiot zövqə görə
Hazırlanması:
Kartofu yuyun, qabığını təmizləyin. Kartofun bir tərəfindən təxminən 1 sm. qalınlığında kəsiklər kəsin, sanki fri kartof doğrayırsınız, amma kəsiyi sona qədər etməyin. Kəsiklər kartofun şaquli dayanmasına mane olmamalıdır.
Duz, istiot, 1 çay qaşığı kərə yağı vurun. İstəyə uyğun bir-iki diş əzilmiş sarımsaq da istifadə etmək olar.
Kartofun üzərinə bir dilim holland dilimi qoyub əvvəlcədən 180 dərəcə isidilmiş sobada təxminən 45-50 dəqiqə bişirin.
Süfrəyə verəndə üzərinə şüyüd səpin.
Nuş olsun!
-
Magazin204:14
Karla Bruni şübhəli şəxs qismində dindirildi
-
Magazin203:13
Məşhur aktisa bəbir naxışlı bikini ilə elə pozalar verdi ki... - VİDEO
-
MDB01:41
Qızılın ixrac rüsumu LƏĞV EDİLDİ - Bu ölkədə
-
Səhiyyə00:30
Xərçəng və ürək xəstəliklərindən qoruyan mutasiya KƏŞF EDİLDİ
-
Qoroskop00:05
Günün ULDUZ FALI: gününüz boz və maraqsız olacaq.
-
Səhiyyə2 May 21:48
Altı körpənin yanaraq ölməsində təqsirləndirilən xanıma yenidən VƏZİFƏ VERİLİR? - FOTO
-
Magazin22 May 21:00
Britni Spirs nəhayət ərindən BOŞANDI
-
Sosial2 May 20:36
Amin Musayev ilk dəfə əsir düşdüyü yerdə - VİDEO