Almalı qızılgül - Resept
Bizi izləyin

Mətbəx

Almalı qızılgül - Resept

Publika.az-ın mətbəx bölməsi ləziz almalı qızılgülün reseptini təqdim edir:

İnqrediyentlər və hazırlanması:

Alma

Ərik cemi

Qat-qat xəmir

Limon

Darçın

Almanı yarım saat limonlu suda saxlayın. Daha sonra dilimləyib 3 dəqiqə mikrodalğalı sobaya qoyun ki, yumşalsın. Qat-qat xəmirin donu açıldıqdan sonra üzərinə cem çəkin, alma dilimlərini üzərinə düzün. Üzərinə darçın səpin.

45 dəqiqə 190 dərəcə temperaturda bişirin. Hazır olanda üzərinə şəkər kirşanı səpin. Bu desertin ətri belə insanı məst edir.

Nuş olsun!

Oxumağa davam et
Reklam
Reklam

Gündəm