Mətbəx
Almalı qızılgül - Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi ləziz almalı qızılgülün reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər və hazırlanması:
Alma
Ərik cemi
Qat-qat xəmir
Limon
Darçın
Almanı yarım saat limonlu suda saxlayın. Daha sonra dilimləyib 3 dəqiqə mikrodalğalı sobaya qoyun ki, yumşalsın. Qat-qat xəmirin donu açıldıqdan sonra üzərinə cem çəkin, alma dilimlərini üzərinə düzün. Üzərinə darçın səpin.
45 dəqiqə 190 dərəcə temperaturda bişirin. Hazır olanda üzərinə şəkər kirşanı səpin. Bu desertin ətri belə insanı məst edir.
Nuş olsun!
-
Sosial14:16
Elmira Süleymanova vəfat etdi - FOTO
-
Cənubi Qafqaz13:40
İrəvandan İlham Əliyevin təklifinə cavab gəldi: Hazırıq!
-
Sosial13:03
Prokurorluqdan Nəsib Quliyevin intihar faktı ilə bağlı çağırış: bu məlumatlar...
-
Sosial12:25
Baş nazir təyin olunan Ceyhun Cəlilov kimdir? - Dosye
-
Əmlak11:55
Qərar verildi: Ev almaq istəyənlərə 55 min manat ödəniləcək
-
İdman11:25
Ulduzu sönən futbolçunun parlaq gözəli - FOTOLAR
-
Nida Xəbər 10:47
Ermənilər Azərbaycanın nəzarətinə keçəcək körpünü tutdular
-
ABŞ10:17
Arxeoloqlar ABŞ-ın ilk prezidentinin içki anbarını tapdılar: Görün nə içirmiş - FOTO