Mətbəx
Qaymaq sousunda kartoflu göbələk - Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi qaymaq sousunda kartoflu göbələyin reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
Kartof 8 ədəd
Göbələk 400 qram
Sarımsaq - 4 diş
Bir dəstə cəfəri
Bitki yağı - 5 xörək qaşığı
Zövqə görə duz, qara istiot
300 ml. yağlı qaymaq
Hazırlanması:
Sobanı 200 dərəcəyədək qızdırın.
Kartofun qabığını təmizləyin, yuyun, nazik halqa formasında dilimləyin. Suda çox yuyun ki, nişastası getsin.
Bu müddətdə göbələyi doğrayın.
Yağı qızdırın və kartofları tavada qızardın. Duz, istiot əlavə etməyi unutmayın. Qaymağı, sarımsağı əlavə edin, elə edin ki, qaymaq kartofun üzərini örtsün.
Digər tavada eyni formada doğranmış göbələyi qızardın.
Cəfərini xırda doğrayın.
Kartofla göbələyi qarışdırın, üzərinə cəfəri əlavə edib sobada 20-30 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
-
Sosial22:50
Əhaliyə ŞAD XƏBƏR: pensiya və müavinətlər artırıla bilər - VİDEO
-
İdman22:24
UEFA-dan Avro-2024-lə bağlı YENİLİK - Yekun qərar bu tarixdə veriləcək
-
Magazin222:00
Sevgilisi məşhur aktrisanı döydü: "Aylarla..."
-
Sosial21:36
Daxili İşlər Nazirliyi əhaliyə ÇAĞIRIŞ ETDİ
-
İnanc21:24
Ramazanın 19-cu gününün duası - İmsak və iftar vaxtı
-
Sosial20:24
Şahmar Hüseynova yeni VƏZİFƏ VERİLDİ - FOTO
-
Maraq dünyası20:15
"Tarqovı"da çiy ətdən libas geyinən qızdan QƏRİBƏ HƏRƏKƏTLƏR - VİDEO
-
Art19:36
Azərbaycan və Türkiyə birgə film çəkəcəklər - ADI AÇIQLANDI