Mətbəx
Xamalı toyuq budu - Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi ləzzətli, xamalı toyuq budunun reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
500 qram kartof
10 toyuq budu
200 qram xama
Ədviyyatlar zövqə görə, məsələn, paprika, hazır satılan “toyuq üçün ədvalar", qırmızı istiot
50 qram sürtgəcdən keçirilmiş pendir
bitki yağı
Göyərti – göy soğan, cəfəri, şüyüd
Hazırlanma qaydası:
1.Kartofu həlqə formasında doğrayın, duz, istiot vurun, bitki yağı vurulmuş soba tavasına düzün.
2. Xama ilə ədviyyatları qarışdırın. Ağız dadınıza uyğundursa, tomat da əlavə edə bilərsiniz.
3. Toyuq budlarına xamalı sousdan sürtün və kartofun üzərinə qoyun.
4. Üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş pendir səpin.
5. 180 dərəcə qızdırılmış sobada 40-50 dəqiqə bişirin.
6. Hazır xörəyin üzərinə göyərti səpilir.
Nuş olsun!
-
Sağlamlıq02:19
Qadınlarda sonsuzluğa və tüklənməyə səbəb olan nadir sindrom
-
Sosial01:45
Keçmiş məcburi köçkünlərin evləri satışa çıxarılır - QİYMƏTLƏR
-
Nəqliyyat01:30
Qazaxın Aşağı Əskipara kəndinə gedən yol açıldı
-
MDB01:15
Rusiya BMT TŞ-nin qətnaməsinə veto qoydu
-
MDB01:00
Şoyqu İvanovu vəzifəsindən uzaqlaşdırdı
-
Qoroskop00:27
Günün qoroskopu: Yaxın ətrafınızdakı şəxslərdən biri...
-
Ekopublika.az24 Aprel 23:57
Azərbaycanda da satılan məşhur şokolad məhsulu ətrafında QALMAQAL
-
İdman24 Aprel 22:04
"Qarabağ" finalda!