Mətbəx
Qaymaq sousunda spagetti və qızılbalıq - Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi qaymaq sousunda spagetti və qızılbalığın reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
Qızılbalıq 400 qram
1.25 çay qaşığı duz
320 qram spagetti
Zeytun yağı 40 ml.
Parmezan 160 qram
120 ml. quru ağ çaxır
Qaymaq 20-22% 180 ml.
Rozmarin yarpaqları ½ xörək qaşığı
Hazırlanması:
1. Qızılbalığın filesini kub formasında doğrayın, duzlayıb yüngülcə qovurun.
2. Spagettini qaynayan, duz vurulan suya qoyun, bir az zeytun yağı əlavə edib üzərindəki təlimata uyğun bişirin.
3. Parmezanı blenderin köməyi ilə iri qırıntı formasına salın.
4. Tavaya şərab tökün, qaynayanda üzərinə parmezanı əlavə edin. Daha sonra rozmarin və qaymağı əlavə edin. Qaynayıb duru xama konsistensiyasına gələnə qədər bişirin.
5. Spagettini boşqaba çəkin. Üzərinə sous, balıq tikələri əlavə edin.
Nuş olsun!
-
İdman22:04
"Qarabağ" finalda!
-
Hadisə21:49
Vətən müharibəsi iştirakçısı anasının xəstəliyini eşidib intihar etdi
-
Magazin121:05
O getdi, mən də daha yoxam! - Əməkdar artist səhnə ilə vidalaşdı
-
Sosial19:35
Özünü öldürən sabiq pediatrın iş yoldaşı DANIŞDI: “Ailə məsələsi deyil..."
-
ABŞ19:25
Bayden Ukraynaya hərbi yardım haqqında qanunu İMZALADI
-
Rəsmi xronika18:40
Prezidentlər mətbuata bəyanatlarla çıxış etdilər - FOTO/YENİLƏNDİ
-
Hadisə18:33
Bakı hava limanında həyəcan siqnalı: Təyyarə qəza enişi etdi - FOTO
-
Sağlamlıq17:27
Yapon alimləri xərçənglə mübarizə üçün unikal vasitə hazırladı