Mətbəx
"Şokolad cənnəti" piroqu – Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi şokolad cənnəti piroqunun reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
Süd - 1 stəkan
Şəkər tozu - 1 stəkan
Rafinə edilmiş bitki yağı - 1 stəkan
Kakao - 4 dolu xörək qaşığı
Yumurta - 2 ədəd
Un - 1 stəkan
Qabartma tozu - 1 paket
Vanil
Hazırlanması:
Südü, şəkər tozunu, bitki yağını və kakaonu mikserlə çalın. Kütləni iki hissəyə ayırın. Birinə 2 yumurta, vanil, 1 stəkan un, qabartma tozu əlavə edib yenidən mikserlə xəmiri çalın.
Soba tavasını yağlayın. Unlu kütləni 180 dərəcəyədək qızmış sobada 20-25 dəqiqə bişirin. Diş çöpü ilə bişdiyini yoxlayın.
İsti piroqun üzərinə qalan kütləni töküb 1 gecə saxlayın.
Piroqun çox zərif dadı olur, özünüzü sanki şokolad cənnətində hiss edəcəksiniz.
Nuş olsun!
-
Hadisə21:59
Hoteldə zəhərlənən dostlarla bağlı FAKTLAR: Qonaqlıq buna görə təşkil edilibmiş... - FOTO
-
Qoroskop20:55
Yeni ay bu 3 bürcü sevindirəcək – Şans onlardan yanadır
-
Magazin119:40
“Mənə Avroviziyadan yazana söyüş qoymuşam” - Aparıcı
-
Kriminal18:30
Tanınmış modeli döyməkdə təqsirləndirilən biznesmendən xəbər var - Külli miqdarda pul mənimsəyib?
-
İdman17:49
Dünya çempionu Messinin yanına gedir? - Müəmmalı paylaşım
-
MDB16:54
Fransız qoşunları Rusiyanın hədəfinə çevriləcək - Zaxarova hədələdi
-
MDB16:18
Rusiya ordusu Ukraynanın daha iki yaşayış məntəqəsini tutdu
-
Rəsmi xronika15:55
Prezidentlərin geniş tərkibdə görüşü oldu - Yeniləndi