Mətbəx
Albalı piroqu - Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi əvəzolunmaz dadı olan albalı piroqunun reseptini təqdim edir:
Xəmir üçün inqrediyentlər:
2 yumurta
1/2 çay qaşığı duz
1 stəkan kefir və ya 2 stəkan qatıq
100 qram marqarin
1 çay qaşığı qabartma tozu
250 qram və ya bir az çox un, xəmir xama konsitensiyasında olmalıdır
100 qram şəkər tozu
Bir paket vanilin
İçlik hazırlamaq üçün:
450 qramlıq dondurulmuş və ya təzə albalı
Şəkər
Hazırlanma qaydası:
Yağı şəkərlə çalın, yumurta, kefir, un, vanilin, qabartma tozu əlavə edin. Xəmiri yağlı kağız sərilmiş qaba tökün, üzərinə giləmeyvə, sonra şəkər tozu səpin.
30 dəqiqə 200 dərəcədə bişirin.
Nuş olsun!
-
Qoroskop20:55
Yeni ay bu 3 bürcü sevindirəcək – Şans onlardan yanadır
-
Magazin119:40
“Mənə Avroviziyadan yazana söyüş qoymuşam” - Aparıcı
-
Kriminal18:30
Tanınmış modeli döyməkdə təqsirləndirilən biznesmendən xəbər var - Külli miqdarda pul mənimsəyib?
-
İdman17:49
Dünya çempionu Messinin yanına gedir? - Müəmmalı paylaşım
-
MDB16:54
Fransız qoşunları Rusiyanın hədəfinə çevriləcək - Zaxarova hədələdi
-
MDB16:18
Rusiya ordusu Ukraynanın daha iki yaşayış məntəqəsini tutdu
-
Rəsmi xronika15:55
Prezidentlərin geniş tərkibdə görüşü oldu - Yeniləndi
-
Nida.az15:25
Prezidentin xanımı Bakıda dolma bükdü - FOTO