Mətbəx
Sosiskalı, xardallı peraşki
Publika.az-ın mətbəx bölməsi sosiskalı, xardallı, pendirli peraşkinin reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
0,5 litr kefir
2 yumurta
300 ml. xama
2 xörək qaşığı mayonez
0,5 çay qaşığı soda
1 xörək qaşığı zeytun yağı
1 çay qaşığı şəkər tozu
Duz
Un
Sosiska
Xardal
Əridilmiş pendir
Hazırlanma qaydası:
Kefirə soda qatın. Köpükləndikdən sonra digər inqrediyentləri əlavə edib yumşaq xəmir yoğurun. Təqribən 1 kq.-dan artıq un lazım olur. Üzərinə plyonka sərin və 2 saat saxlayın.
Sosiskaları doğrayın, yağda qızardın. Onu qızartmamaq da olar. Lakin qızardanda daha dadlı olur.
Xəmiri kiçik kündələrə bölün, yayın, üzərinə xardal çəkin, pendir dilimi və 1 ədəd sosiska qoyun. Peraşki formasında bağlayın, qızardın.
Nuş olsun!
-
İdman20:24
UFC debütantı MESAJ VERDİ: "Yeni kral gəlir"
-
Magazin220:00
Məşhur aktyor vəfat etdi - FOTO
-
Magazin119:36
Əməkdar artisti açıq geyiminə görə Türkiyədə efirə buraxmadılar - FOTO
-
Sosial19:24
İşsizlərə ŞAD XƏBƏR - Mayın 7-də…
-
İdman19:00
Ronaldo və Messi komanda yoldaşı ola bilərlər - Prezident ŞANS AXTARIR
-
Magazin218:36
Rihanna imicini kökündən dəyişdi - FOTO
-
Magazin117:30
Azərbaycanlı müğənninin dəhşətli qəzada həlak olan oğlunun GÖRÜNTÜLƏRİ
-
Ekologiya17:20
Bu axşam başlayır, mayın 7-nə kimi... - Daha bir XƏBƏRDARLIQ