Mətbəx
Pendir sousunda ət – Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi çox dadlı, çox ləzzətli bir xörəyin reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
Ət - 1,5 kq.
göbələk - 0,5 kq. təzə və ya marina olunmuş 400 qramlıq banka
250 qram yumşaq pendir
1 xörək qaşığı tomat pastası
Ədviyyatlar, göyərti.
Hazırlanması:
İlk növbədə əti 2-4 sm.-lik tikələrə bölün və tavanı zəif oda qoyun. Əti tez-tez qarışdırın ki, hər tərəfi eyni qızarsın.
Göbələyi təmizləyin, üzərinə qaynar su tökün. 10 dəqiqə qaynadın.
Göbələk bişəndən sonra suyunu süzün və soyudun. Soyuduqdan sonra kiçik kubik formasında doğrayın.
Doğranmış göbələyi yaxşı qızarmış ətə əlavə edin, ədviyyatlar vurun.
Tomat pastası vurun və yaxşıca qarışdırın.
Daha sonra yumşaq pendiri tavaya əlavə edin. Zövqünüzə uyğundursa göyərti, 30-50 qram çili və ya sevdiyiniz digər ədviyyatları qata bilərsiniz.
Xörək hazırdır, onu qarnir kimi də istifadə edə bilərsiniz. Və yaxud ayrıca xörək kimi də süfrəyə verə bilərsiniz.
Nuş olsun!
-
Magazin111:53
“Mənə intim təkliflər edib, əmr verirlər” - Faiq Ağayev
-
Magazin111:28
“50 yaşında kişiyə ərə getmək istəyərəm” - VİDEO
-
İdman10:38
Bellinqemin yeni uğuru: Özündən 4 yaş böyük modeli ovsunlayıb - FOTOLAR
-
Sosial09:30
Mağazadan qovulan qadınla bağlı QORXUNC AÇIQLAMA: “Onu zorla...”
-
ABŞ08:29
Bir anlıq intihar barədə düşündüm, amma... - Baydendən gözlənilməz ETİRAF
-
Sağlamlıq08:17
Valideynlərin NƏZƏRİNƏ: Son günlər azyaşlılar arasında yayılan yeni virusun simptomları
-
Magazin207:25
İlhan Mansız azərbaycanlı xanımından olan övladının üzünü ilk dəfə göstərdi - FOTO
-
Gözəllik02:43
Onun tumu qızıl qədər dəyərli imiş... - Botoks effekti verir