Mətbəx
Xırçıldayan toyuq çubuğu – Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi uşaqların və eyni zamanda böyüklərin də dadını bəyənəcəyi xırçıldayan toyuq çubuğunun reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
2 ədəd toyuq döşü
½ stəkan (65 qram) un
2 yumurta
1.25 stəkan (125 q) suxarı
60 ml. bitki yağı
Duz və istiot
Hazırlanması:
Başlanğıc üçün toyuq döşünü soyuq su ilə yuyun, qurudun. Toyuq döşünü mümkün qədər nazik, uzun formada doğrayın.
Çubuq formasında doğranılmış toyuq ətinə duz, istiot vurun.
Sonra ayrıca boşqaba un tökün, ona duz, istiot vurun. Yumurtanı və suxarını da ayrı-ayrı boşqablara tökün.
İlkin olaraq toyuq ətini una, sonra yumurtaya, sonda isə suxarıya batırın.
Qızardılmış və yağ tökülmüş tavada toyuq tikələrini 2-3 dəqiqə qızardın.
Onu süfrəyə müxtəlif souslara təqdim etmək olar.
Nuş olsun!
-
Magazin101:41
Namiq Qaraçuxurlu: “Ayrılığı çətin keçirirəm”
-
İdman01:11
Ronaldo het-trik etdi - VİDEO
-
Magazin100:15
Elzanın oğlu əsəbiləşib məclisi tərk etdi - FOTO
-
Magazin24 May 23:48
“Əsgərlər” serialının aktrisası VƏFAT ETDİ
-
Sosial4 May 21:10
“Green card” müraciətlərinin nəticələri AÇIQLANDI - YENİLƏNDİ
-
Magazin14 May 20:36
“Toppuş bacı”nın həyat yoldaşı yenidən ailə qurur? - FOTO
-
Art4 May 20:00
"Sehirli xalat"ın "Zərifə" və "Eldar"ı 60 il sonra - VİDEO
-
Kriminal4 May 19:55
Azərbaycanda həkim güllələnərək öldürüldü - TƏFƏRRÜAT/YENİLƏNDİ