Mətbəx
Qaymaq sousunda krevetka – Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi qaymaq sousunda krevetkanın hazırlanması reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
Krevetka - 800 qram
Kərə yağı - 50 qram
Sarımsaq - 2 diş
Qaymaq - 250 dəfə
Cəfəri
Duz
Hazırlanması:
Sarımsağı təmizləyin və əzin.
Tavaya kərə yağını, sarımsağı tökün, 2-3 dəqiqə qızardın, üzərinə qaymağı əlavə edib birlikdə qaynadın. Təmizlənmiş krevetkaları tavaya tökün, 10 dəqiqə zəif odda bişirin.
Yuyulmuş göyərtini xırda doğrayın və tavaya əlavə edib, 2-3 dəqiqə bişirin. Sonra tavanı oddan götürsəniz də qapağını açmayın.
Sonra krevetkaları boşqaba yığın. Tavanı yenidən oda qoyun, qaymaqlı sous qatılaşana qədər təxminən 3 dəqiqə bişirin. Daha sonra qaymaqlı sousdan boşqaba 1-2 qaşıq qoyun.
Nuş olsun!
-
Magazin100:50
Sabiq nazirin idmançı kürəkəninin bu görüntüləri gündəm oldu - VİDEO
-
Qoroskop00:20
Günün qoroskopu: ünvanınıza çox tənqid səslənəcək...
-
Nəqliyyat6 May 23:16
Bu yolda sürət həddi 20 km/saata endirildi
-
Magazin16 May 23:04
İllərlə küsülü olan Brilliant Dadaşova və Abbas Bağırovun rəqsi - VİDEO
-
Dünya6 May 21:33
HƏMAS-la İsrail atəşkəs barədə razılaşdı
-
Sosial6 May 21:23
Deyirlər ki, puluna görədir... - 17 yaşlı qızla nişanlanan 37 yaşlı kişinin anası DANIŞDI - VİDEO
-
İdman6 May 21:13
22 yaşlı idmançı faciəvi şəkildə öldü
-
Qoroskop6 May 21:05
Bürclərin ən zəhlətökən xüsusiyyətləri