Mətbəx
Sosiskalı piroq – Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi asan hazırlanan, tez bişən sosiskalı piroqun reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
250 ml. kefir
150 qram un
2 yumurta
200 qram pendir
200 qram sosiska və ya kolbasa
1 çay qaşığı qabartma tozu
Duz
Hazırlanması:
1.Pendir sürtgəcdən keçirin. Sosiskanı həlqə formasında doğrayın.
2. Yumurtanı, kefiri, 1/3 çay qaşığı duzu qarışdırın. Unu və qabartma tozunu əlavə edib, qarışdırın.
3. Pendiri, sosiskanı əlavə edib, qarışdırın. Xəmiri yağlanmış tavaya tökün. Yaxşı olardı ki, xəmirin ölçüsünə uyğun olsun. Xəmir nə çox nazik olsun, nə də qalın.
Sobanı 180 dərəcəyədək qızdırın. Təxminən 35-40 dəqiqə piroqu bişirin.
Piroqu isti-isti yemək məsləhətdir, onda çox dadlı olur.
Nuş olsun!
-
Hadisə14:33
Azərbaycanlı vəkil həbs edildi
-
Nida Xəbər 13:43
Axırda Köçəryanı, Sarkisyanı göstərəcəklər: Simonyan sərhəddəki aksiyanı ələ saldı
-
Rəsmi xronika12:50
İlham Əliyev bu sazişi təsdiqlədi
-
Rəsmi xronika12:31
Bu şəxslər cəzalandırılacaq
-
ABŞ12:08
ABŞ-da sensasion plan: Bayden namizədliyini geri götürür, Obama...
-
Sosial11:48
Bu şəxslərə 1380 manat ödəniş edilir
-
Magazin111:33
“Zaur ailəmi dağıdıb, onu güllələyəcəm” - Polis hərəkətə keçdi
-
Dünya11:06
Dollar ucuzlaşır, ruzigar türk lirəsinin xeyrinə əsir: Bütün gözlər bu hesabatda