Mətbəx
Sirli boğça - Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi dadı damağınızdan getməyəcək "Sirli boğça"nın reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
Donuz və ya toyuq əti
Turşuya qoyulmuş göbələk
Sarımsaq
Yumşaq pendir, göbələkli pendir də olar
Hazırlanması:
Əti doğrayın və mətbəx taxtasında döyəcləyin. Duz, istiot vurun. Ət parçasının üzərinə bir diş sarımsaq, doğranılmış göbələk, bir dilim pendir qoyun.
Ətin kənarlarını boğça kimi toplayın və diş təmizləyən çubuğun köməyi ilə bağlayın.
Hər bir boğçanı folqanın üzərinə qoyun, piyalə formasında. Şəkildə göründüyü kimi. Üzərinə də duz, istiot səpin.
15 dəqiqə folqada bişirin, sonra boğçanı sobadan çıxarın, folqasını çıxardıqdan sonra üzərinin qızarması üçün yenidən 10-15 dəqiqə sobada bişirin.
Nuş olsun!
-
Magazin203:43
Karla Bruni şübhəli şəxs qismində dindirildi
-
Magazin203:13
Məşhur aktisa bəbir naxışlı bikini ilə elə pozalar verdi ki... - VİDEO
-
MDB01:41
Qızılın ixrac rüsumu LƏĞV EDİLDİ - Bu ölkədə
-
Səhiyyə00:30
Xərçəng və ürək xəstəliklərindən qoruyan mutasiya KƏŞF EDİLDİ
-
Qoroskop00:05
Günün ULDUZ FALI: gününüz boz və maraqsız olacaq.
-
Səhiyyə2 May 21:48
Altı körpənin yanaraq ölməsində təqsirləndirilən xanıma yenidən VƏZİFƏ VERİLİR? - FOTO
-
Magazin22 May 21:00
Britni Spirs nəhayət ərindən BOŞANDI
-
Sosial2 May 20:36
Amin Musayev ilk dəfə əsir düşdüyü yerdə - VİDEO