Mətbəx
Ətli kirpicik - Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi ləziz kirpiciklərin reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
Kartof
İstənilən növ ət qiyməsi
Soğan
Sarımsaq
Yumurta
Düyü
İstiot
Duz
Hazırlanması:
Qiyməyə soğan, qaynanmış düyü, yumurta, duz, istiot, sarımsaq töküb, yaxşıca qarışdırın.
Ətdən kürəciklər düzəldin, soba tavasına düzün. Boş qalan yerlərə kartof düzün.
Kartofun üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş pendir səpin. Sobada 190 dərəcədə 30-40 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
-
Nəqliyyat08:25
Paytaxtın bu yollarında tıxac yarandı - SİYAHI
-
Sağlamlıq07:37
Yaz aylarında infarkt riski artır - Hansı tədbirləri görmək lazımdır?
-
Ekopublika.az07:25
Azərbaycanda bəzi ərzaq məhsulları ucuzlaşdı - VİDEO
-
Nida Xəbər 02:19
Paris Bakı ilə münasibətlərin normallaşması üçün addım atmasa... - Hadisələr necə inkişaf edəcək?
-
Qoroskop00:46
Günün qoroskopu: şəxsi həyatınızda ciddi dəyişikliklər ola bilər
-
Hadisə17 Aprel 23:11
Aytən Səfərovanın düşdüyü qəzada ölən gəncin FOTOSU
-
Sosial17 Aprel 22:58
Sosial şəbəkələrdə satılan soyuq silahlarla bağlı DİN-dən AÇIQLAMA - VİDEO
-
Magazin117 Aprel 22:24
Azərbaycanlı bloqer Dubayda çətin vəziyyətdə qaldı - VİDEO