Ətli kirpicik - Resept
Bizi izləyin

Mətbəx

Ətli kirpicik - Resept

Publika.az-ın mətbəx bölməsi ləziz kirpiciklərin reseptini təqdim edir:

İnqrediyentlər:

Kartof

İstənilən növ ət qiyməsi

Soğan

Sarımsaq

Yumurta

Düyü

İstiot

Duz

Hazırlanması:

Qiyməyə soğan, qaynanmış düyü, yumurta, duz, istiot, sarımsaq töküb, yaxşıca qarışdırın.

Ətdən kürəciklər düzəldin, soba tavasına düzün. Boş qalan yerlərə kartof düzün.

Kartofun üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş pendir səpin. Sobada 190 dərəcədə 30-40 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!

Oxumağa davam et
Reklam
Reklam

Gündəm