Sağlamlıq
Bu meyvənin qabıqlarını atmayın
Onkoloji mütəxəssisi Ayişə Dəmirçi meyvələrin qabıqları ilə birlikdə yeyilməsinin əhəmiyyətindən danışıb. Publika.az Türkiyə mətbuatına istinadən xəbər verir ki, mütəxəssis xərçəng xəstəliyinin müalicəsində meyvə qabıqlarının əhəmiyyətini vurğulayıb.
Onun sözlərinə görə, tez-tez qəbz olan xərçəng xəstələri lifli qidalara üstünlük verməlidir. Meyvələrin, xüsusən, əriyin qabıqları ilə birlikdə yeyilməsi tövsiyə olunur. Ağız içində və ya boğazda yara olanda daha çox qatıq, ilıq şorba, püre halına gətirilmiş meyvə və tərəvəz yeyilməlidir. Xərçəng xəstələri duzlu və ədviyyatlı, həddindən artıq isti və ya soyuq yeməklərdən də uzaq durmalıdır.
Fidan
-
Sosial20:36
Amin Musayev ilk dəfə əsir düşdüyü yerdə - VİDEO
-
Sosial19:00
Azərbaycanda ŞOK OLAY: kişi dostunun 14 yaşlı qızını qaçırdı, sonra...
-
Sosial18:36
Direktorla qadın müəllim arasında DAVA: müəllimin halı pisləşdi, təcili yardım gəldi - FOTO
-
Magazin118:12
Aygün Kazımova ilə çobanın söhbəti gündəm oldu - VİDEO
-
Dünya17:55
Bu ölkənin bayrağı ilə "Avroviziya"ya giriş qadağan edildi
-
Avropa17:12
Gürcüstana xəbərdarlıq edildi: Qəbuledilməzdir!
-
Sosial16:23
Parlament seçkiləri önə çəkilə bilər - Məzahir Pənahov
-
Nida Xəbər 15:48
Xəritə yayıldı: ermənilərin zəbt etdiyi bu ərazilər Azərbaycana təhvil verilir - VİDEO