Tabloid.az
Mətbəx sirləri: marinə edilmiş qırmızı soğan - FOTO
Publika.az povar.ru-ya istinadən marinə edilmiş
qırmızı soğanın hazırlanma qaydasını təqdim edir.
Marinə edilmiş qırmızı soğan asan hazırlanır. İsti yeməklər üçün
əla qarnirdir. Onu həmçinin salat və buterbrodlara da əlavə etmək
olur.
Ancaq marinə edlmiş qırmızı soğanı qışa saxlamaq olmaz. Yaxşı olar
ki, onu 2 gün ərzində yeyib bitirəsiniz. Qırmızı soğanı sarımsaq
sirkəsində də marinə etmək olar, bu halda onu marinadda 30 dəqiqə
saxlayın.
Tərkibi (5-6 pay):
1 baş qırmızı soğan
100 ml üzüm sirkəsi
100 ml qaynar su (suyu qızdırın, amma qaynatmayın)
1 diş sarımsaq
1 ç.q. şəkər tozu
0,5 ç.q. duz
Soğanı yarımhalqa doğrayın, halqaları ayırın.
Sarımsağı doğrayın.
Sarımsaq və soğana şəkər tozu və duz əlavə edin.
Üzərinə sirkə və su tökün.
Qarışdırın. 1 saat marinadda saxlayın.
Marinadı cunadan süzün.
Soğanı bankaya yığın. Marinadı əlavə edin. Dərhal süfrəyə verə
bilərsiniz.
Nuş olsun!
Milli.Az
-
Sosial22:14
Tarif Şurasından QƏRAR: Bu tarixdən qüvvəyə minəcək
-
Magazin221:30
Gənc aktyor evində ölü tapıldı
-
Hadisə21:10
6 gündür axtarışda olan Nigar tapıldı: Niyə qaçıbmış? - VİDEO
-
Elm və təhsil20:30
Direktorun səs yazısı yayıldı, uşaq bağçası nəzarətə götürüldü
-
Kriminal19:50
MN-dəki 143 milyonluq yeyinti ilə bağlı işdə şahidin YALANI ÜZƏ ÇIXDI
-
Nəqliyyat19:20
Bakıda bu yollarda sıxlıq var - SİYAHI
-
Hadisə19:10
Azərbaycanda məktəbli vəfat etdi - FOTO
-
Magazin119:00
Aygün və Namiq illər sonra yenidən... - VİDEO