Mətbəx
Ətli piroq – Resept
Bu piroqun müəllifləri iddia edirlər ki, heç kim mayonezsiz belə dadlı xəmir hazırlaya bilməz. Amma onlar bacarıblar. Bu piroqun tərkibinə qatılan ərzaqlar hər evdə tapılar. Onun hazırlanmasına isə cəmi 10 dəqiqə vaxt sərf edəsiniz. Publika.az-ın mətbəx bölməsi ətli piroqun reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
2 yumurta
0.5 çay qaşığı duz
1 stəkan un
1 stəkan kefiri
0.5 çay qaşığı soda
İçi üçün:
300 qram qiymə
2-3 soğan
Duz, istiot zövqə görə
Hazırlanması:
Kefiri soda ilə qarışdırın, 5 dəqiqə saxlayın. Sonra digər inqrediyentləri tökün və qarışdırın.
Soğanı sürtgəcin xırda gözündən keçirin, ətə əlavə edin, duz, istiot vurun.
Yağla soba tavasını yağlayın, bir çimdik un tökün və xəmirin yarısını tavaya tökün. Sonra hazırlanmış içi çiy şəkildə ikinci lay olaraq xəmirin üzərinə tökürük. Daha sonra isə xəmirin qalan hissəsini tavaya, ətin üzərinə tökürük.
Sobanı qızdırın, 170 dərəcədə 40 dəqiqə piroqu bişirin.
Nuş olsun!
-
Magazin119:15
Talıb Talenin toyu olacaq: özündən 15 yaş kiçik xanımla... - VİDEO
-
Nida Xəbər 18:55
Ermənistanla sərhəddə işlərin 35 faizi yerinə yetirildi
-
Magazin118:00
"Elgiz və Zaur verilişinə getmək üçün mənə pul verir"
-
Nida Xəbər 17:25
İlham Əliyev Almaniyada mühüm tədbirdə çıxış etdi - Yeniləndi
-
Rəsmi xronika16:53
İlham Əliyevin Almaniya XİN rəhbəri ilə görüşü keçirildi
-
Nida Xəbər 16:06
İrəvandan Tehrana tərs şillə: Yeni qaz kəməri çəkilməyəcək
-
Rəsmi xronika15:18
Azərbaycanla Ermənistan arasında... - İlham Əliyev
-
Sağlamlıq14:56
Bu qan qrupuna aid olan insanlarda insult riski YÜKSƏKDİR