Maraq dünyası
İnfarktın qarşısını alan makaron istehsal edildi
İtaliyanın Toskana şəhərində yerləşən “Sant Anna” tədqiqat məktəbinin elm adamları infarktın qarşısının alınmasında effetiv olan makaron hazırlayıb.
Publika.az xəbər verir ki, yeni makaron çeşidi vücudu stressə və damar xəstəliklərinə qarşı daha müqavimətli edir.
Yeni çeşid buğda ilə arpa ununun qarışığından hazırlanıb. Alınan məhsul siçanlar üzərində sınaqdan keçirilib. Nəticədə adi buğda unundan hazırlanan makaron yeyən siçanların yeni çeşid yeyənlərdən daha tez infarkt keçirdiyi və həyatda qalmaq faizinin daha az olduğu bildirilib.
Zümrüd
-
Sağlamlıq08:17
Valideynlərin NƏZƏRİNƏ: Son günlər azyaşlılar arasında yayılan yeni virusun simptomları
-
Magazin207:25
İlhan Mansız azərbaycanlı xanımından olan övladının üzünü ilk dəfə göstərdi - FOTO
-
Gözəllik02:43
Onun tumu qızıl qədər dəyərli imiş... - Botoks effekti verir
-
Ekopublika.az02:19
Bakının bu ərazisi PLANA DÜŞDÜ - Tezliklə söküləcək
-
İdman01:15
Arda tarixi matçında belə qol vurdu - VİDEO
-
Qoroskop00:45
Günün qoroskopu: hadisələrin axarına müdaxilə etməyin, çünki...
-
Magazin126 Aprel 23:26
Xumar Qədimova daha bir məşhur şeiri mahnıya çevirdi - VİDEO
-
İnanc26 Aprel 23:02
Həcc ziyarəti ilə bağlı zəvvarlara XƏBƏRDARLIQ