Mətbəx
Hər gün yediyiniz ərzaqlar əslində bu məqsədlə yetişdirilib
Gündəlik qida rasionumuza rahatlıqla daxil etdiyimiz bəzi qidalar ilk vaxtlar tam fərqli məqsədlərlə istifadə edilirmiş.
Publika.az həmin qidalardan bir neçəsini təqdim edir.
Tomat sousu
Bu qida keçmişdə izhal dərmanı kimi satılıb.
Sarımsaq
Tərkibində olan kimyəvi maddələr səbəbilə cildə birbaşa və uzun müddət təmas etdikdə üçüncü dərəcəli yanıqlara səbəb olurmuş.
Kartof
Bu tərəvəzin içindəki su və kimyəvi maddələr səbəbilə ultra-bənövşəyi siqnalların toplanmasında istifadə olunurmuş.
Pendir
Dünyada ən çox oğurlanan qida siyahısına başçılıq edib. Bu ərzaq müxtəlif heyvanların qidalanması üçün istifadə edilib.
Fıstıq əzməsi
Elm adamları yüksək faizli karbona sahib olduğu üçün fıstıq əzməsini almaza çevirmək üzərində işləyiblər.
Zümrüd
-
Ekologiya02:00
Güclü maqnit qasırğası başladı - Nələr olacaq?
-
İdman01:10
Mbappe gedəcəyini elan etdi - Bu oyunda vida mərasimi olacaq
-
Qoroskop00:43
Günün qoroskopu: planlar pozulacaq - Bunları edin!
-
İdman10 May 23:46
Lalə Kramarenko: Azərbaycanın təklifini qəbul etmək xəyanət olar
-
Sosial10 May 23:34
Dünya rekordçusu olan laçınlı nənə Heydər Əliyevlə bağlı xatirələrini bölüşdü - VİDEO
-
Ekologiya10 May 23:10
Günəşdə 25 ilin ən güclü partlayışı baş verdi
-
Art10 May 22:21
Murad Muradov süni nəfəs aparatına qoşulub - YENİLƏNDİ
-
Elm və təhsil10 May 22:00
Abituriyentlərin NƏZƏRİNƏ: nəticələr elan olundu