Mətbəx
Zərərsiz şokoladı necə hazırlamalı? - RESEPT
Bugün marketlərdə satılan şokoladların tərkibində kifayət qədər kimyəvi zərərli maddələr aşkarlanır.
Publika.az zərərsiz ev şokoladı hazırlamağın ən sadə üsulunu təqdim edir, üstəlik bu prossesə cəmi 10 dəqiqə vaxtınız gedəcək.
Tərkibi:
5 x/q kakao
2 x/q şəkər tozu
50 qr kərə yağı
0,5 stəkan süd
Hazırlanması:
Südü bir qazanda qaynatmadan qızdırın. Şəkər tozu və kakaonu qarışdırın. Ehtiyyatla südün üstünə əlavə edin. Sonra kərə yağını da kütləyə tökün. Kütləni 2 dəqiqə də qarışdıraraq, aşağı odda bişirin. Bu müddətdə bütün ərzaqlar bir-birinə qarışacaq. İsti şokoladı zövqə görə formalara töküb, soyudun. Soyuduqdan sonra, bir neçə saat soyuducuda saxlayın. İstədiyiniz vaxt şokoladı formalarda çıxardıb, dadından zövq alın.
Leyla Sarabi
-
Magazin121:11
Afət Fərmanqızının oğlunun toyundan GÖRÜNTÜLƏR
-
Hadisə19:30
Azərbaycanlı rəssamın qızı faciəvi şəkildə öldü
-
Nida Xəbər 19:20
Yeni vəzifəyə təyin olunan Namiq İslamzadə kimdir? - DOSYE
-
Magazin218:50
Kianu Rivz peşəkar yarış sürücüsü oldu - FOTO
-
Nida Xəbər 18:30
Prezidentdən Namiq İslamzadə ilə bağlı SƏRƏNCAM
-
Sosial17:17
Sabahdan leysan yağacaq, çaylardan sel keçəcək
-
Nida Xəbər 16:14
Putin İlham Əliyev və Paşinyanla ikitərəfli görüş keçirəcək
-
Nida Xəbər 15:32
Durov Azərbaycana nə məqsədlə gəlibmiş? - Emin Ağalarov detalları açıqladı