Mətbəx
Zərərsiz şokoladı necə hazırlamalı? - RESEPT
Bugün marketlərdə satılan şokoladların tərkibində kifayət qədər kimyəvi zərərli maddələr aşkarlanır.
Publika.az zərərsiz ev şokoladı hazırlamağın ən sadə üsulunu təqdim edir, üstəlik bu prossesə cəmi 10 dəqiqə vaxtınız gedəcək.
Tərkibi:
5 x/q kakao
2 x/q şəkər tozu
50 qr kərə yağı
0,5 stəkan süd
Hazırlanması:
Südü bir qazanda qaynatmadan qızdırın. Şəkər tozu və kakaonu qarışdırın. Ehtiyyatla südün üstünə əlavə edin. Sonra kərə yağını da kütləyə tökün. Kütləni 2 dəqiqə də qarışdıraraq, aşağı odda bişirin. Bu müddətdə bütün ərzaqlar bir-birinə qarışacaq. İsti şokoladı zövqə görə formalara töküb, soyudun. Soyuduqdan sonra, bir neçə saat soyuducuda saxlayın. İstədiyiniz vaxt şokoladı formalarda çıxardıb, dadından zövq alın.
Leyla Sarabi
-
İdman11:25
Ulduzu sönən futbolçunun parlaq gözəli - FOTOLAR
-
Nida Xəbər 10:47
Ermənilər Azərbaycanın nəzarətinə keçəcək körpünü tutdular
-
ABŞ10:17
Arxeoloqlar ABŞ-ın ilk prezidentinin içki anbarını tapdılar: Görün nə içirmiş - FOTO
-
Region09:06
I Aram Ərdoğana cavab verdi: Unutmayın ki...
-
Nəqliyyat08:32
Bu yollarda tıxac var - SİYAHI
-
MDB08:17
Generalın və ailəsinin əmlaklarının üzərinə həbs qoyuldu
-
ABŞ08:05
Rusiya nüvə başlığı daşıya bilən peyk hazırlayır - ABŞ
-
Nida Xəbər 07:50
Peter Siyartonun Azərbaycana rəsmi səfəri başladı