Mətbəx
Sən demə, qarğıdalını səhv bişiririk - QAYDA/VİDEO
Video əlavə olunub.
***
Bugünədək qarğıdalını yanlış bişirdiyinizi bilirdinizmi?
Publika.az-ın təqdim edəcəyi reseptlə qaynatdığınız qarğıdalıların dadından doymayacaqsınız.
Bir neçə qızıl qaydaya əməl edərək qarğıdalını daha ləzzətli bişirin.
1. Qarğıdalıları bişirməzdən əvvəl 3-4 hissəyə bölün. Bu çox vacib şərtdir.
2. Hissələri bişirəcəyiniz qazana töküb, su ilə doldurun.
3. Su qaynayanda qazana 1 fincan süd və 1 x/q kərə yağı əlavə edin.
4. Qarğıdalını təxmini 10 dəqiqə də südlü, yağlı suda bişirib, ocaqdan götürün.
Bu qədər! Süd ətirli qarğıdalını ənənəvi qaydada duz səpərək yeyin.
Mətn: Leyla,
Video: Sevinc Xanqızı
-
Sosial00:1522 yaşlı Məleykə əməliyyatdan bir neçə gün sonra vəfat etdi - FOTO
-
Qoroskop00:00Günün ULDUZ FALI - Çətinlik çəkə bilərsiniz
-
Magazin116 Dekabr 23:12“Fazillə hər şey bitib” - Rəqsanədən ETİRAF / VİDEO
-
Yaxın Şərq16 Dekabr 23:0035 ildən sonra Bağdadda İLK YAŞANDI
-
Magazin116 Dekabr 21:48"Buna görə ağlamaq dərəcəsindəyəm"
-
Nida Xəbər 16 Dekabr 21:00Mais Bərxudarov görün kimlərlə görüşdü - FOTO
-
Magazin116 Dekabr 20:00Azərbaycanlı müğənni keçmiş əri üçün ELÇİ GEDƏCƏK
-
Dəb16 Dekabr 18:48Qalibi seçən münsiflərimiz… - FOTO














.jpg)


.jpg)





















