Mətbəx
Sən demə, qarğıdalını səhv bişiririk - QAYDA/VİDEO
Video əlavə olunub.
***
Bugünədək qarğıdalını yanlış bişirdiyinizi bilirdinizmi?
Publika.az-ın təqdim edəcəyi reseptlə qaynatdığınız qarğıdalıların dadından doymayacaqsınız.
Bir neçə qızıl qaydaya əməl edərək qarğıdalını daha ləzzətli bişirin.
1. Qarğıdalıları bişirməzdən əvvəl 3-4 hissəyə bölün. Bu çox vacib şərtdir.
2. Hissələri bişirəcəyiniz qazana töküb, su ilə doldurun.
3. Su qaynayanda qazana 1 fincan süd və 1 x/q kərə yağı əlavə edin.
4. Qarğıdalını təxmini 10 dəqiqə də südlü, yağlı suda bişirib, ocaqdan götürün.
Bu qədər! Süd ətirli qarğıdalını ənənəvi qaydada duz səpərək yeyin.
Mətn: Leyla,
Video: Sevinc Xanqızı
-
Kriminal14:40
7 yaşlı uşağı öldürən məşqçiyə hökm oxundu
-
Sosial14:05
Gələn ilin pensiya artımları nə vaxt bəlli olacaq? - Komitə sədri açıqladı
-
Qoroskop13:26
Aprelin bəxtəvər 3 bürcü - Şans ayaqlarına gələcək
-
Dünya12:50
Yəhudilər Netanyahunu devirməlidir, yoxsa... - Sensasion açıqlama
-
İdman12:20
Onun ilk çılpaq fotosessiyanın pulunu Maradona ödəyib - FOTOLAR
-
İqtisadi gündəm12:05
Bayram günlərində bu şəxslərə əlavə pul veriləcək
-
İdman11:03
"Neftçi"də nə baş verir? - Qruplaşmalar, daxili çəkişmələr...
-
Sosial10:31
Hətta xasiyyəti belə dəyişən ay - Daim içki içən şəxs Ramazanda oruc tutarsa...