Mətbəx
Sən demə, qarğıdalını səhv bişiririk - QAYDA/VİDEO
Video əlavə olunub.
***
Bugünədək qarğıdalını yanlış bişirdiyinizi bilirdinizmi?
Publika.az-ın təqdim edəcəyi reseptlə qaynatdığınız qarğıdalıların dadından doymayacaqsınız.
Bir neçə qızıl qaydaya əməl edərək qarğıdalını daha ləzzətli bişirin.
1. Qarğıdalıları bişirməzdən əvvəl 3-4 hissəyə bölün. Bu çox vacib şərtdir.
2. Hissələri bişirəcəyiniz qazana töküb, su ilə doldurun.
3. Su qaynayanda qazana 1 fincan süd və 1 x/q kərə yağı əlavə edin.
4. Qarğıdalını təxmini 10 dəqiqə də südlü, yağlı suda bişirib, ocaqdan götürün.
Bu qədər! Süd ətirli qarğıdalını ənənəvi qaydada duz səpərək yeyin.
Mətn: Leyla,
Video: Sevinc Xanqızı
-
Sosial10:00
Heydər Əliyev Mərkəzinin binası belə işıqlandırıldı - VİDEO
-
Dünya08:24
Pakistandan ÜZÜCÜ XƏBƏR: 22 nəfər öldü, itkin düşənlər var
-
ABŞ07:47
Tramp onu MKİ-yə direktor TƏYİN ETDİ - FOTO
-
Magazin107:30
Elza Seyidcahan özünü görün nə hala saldı - VİDEO
-
Ekologiya07:17
Yağış, qar, dolu... - Bu günün havası AÇIQLANDI
-
İdman06:16
Neymarın qızının “milyon dollarlıq ad günü” - FOTO/VİDEO
-
Magazin105:45
Alizade sevgilisi ilə - FOTO
-
Nida Xəbər 01:00
Ciorcia Meloni Azərbaycana gəldi