Mətbəx
Kələm dolması üç dəfə daha DADLI OLACAQ - Sadə aşpaz HİYLƏSİ
Bişirmə texnologiyasını bir az dəyişdirsəniz, adi kələm dolmaları üç dəfə daha dadlı olacaq.
Publika.az peşəkar aşpazların kələm dolmaları hazırlamaq üçün istifadə etdikləri hiyləni təqdim edir.
Dadlı kələm dolmasını necə bişirmək olar?
Sirr sadədir. Kələm dolmalarını bişirməzdən əvvəl, yəni bükdükdən sonra bir az qızartmaq lazımdır.
Qızardılma kələm dolmalarının dadını yaxşılaşdıracaq və bişərkən onların dağılmasının qarşısını alacaq.
Qızartma qabına bir az bitki yağı əlavə edin. Qapağı örtmədən orta odda qızardın. Dolmaların hər iki tərəfi qızardılmalıdır.
Bundan sonra dolmalar digər qazana yığımalı, azca su əlavə olunmalı və içinin inqridentləri bişənə qədər zəif odda qaynadılmalıdır.
Nuş olsun!
Hüseyn İbadlı
-
Hadisə09:46
Rövşən Rzayev vəfat etdi - FOTO
-
Sosial09:30
Bu ərazidə mənzillər kütləvi şəkildə satışa çıxarıldı - Ucuz qiymətə... - VİDEO
-
Dünya08:36
Azərbaycanda bu qadağa qüvvəyə minir
-
Region08:24
Bəy gəlini toy karvanında qoyub qaçdı - ANBAAN VİDEO
-
Maraq dünyası06:46
Pitonla kral kobranın ərazi üstündə döyüşü izləmə rekordu qırır - VİDEO
-
Magazin104:44
Dilarə Əliyeva: "14 il keçib, hələ də bir insanla küsülüyəm" - VİDEO
-
Hadisə04:14
"Canavar gördüm" deyən 3 yaşlı qızın otağından görün nə çıxdı
-
Art03:43
"Arşın mal alan" filmi ilə bağlı nadir fotolar üzə çıxdı - VİDEO