Mətbəx
Quru çörək təzəcə bişirilmiş kimi olacaq - Cəmi 5 dəqiqəyə...
Çörək bayatlaşdıqda, onu yemək istəmirsiniz, çünki quru və sərt olur.
Publika.az çörəyin təravətini necə bərpa edəcəyini izah edir:
Bunu etmək üçün bir soba və təbii parçadan hazırlanmış dəsmal lazımdır.
Sizə cəmi beş dəqiqə vaxt lazımdır. Həmin dəsmalı isti suda isladın və yaxşıca sıxın. Bayat çörəyi dəsmalla sarın və 100-120 dərəcəyə qədər qızdırılan sobada 5 dəqiqə saxlayın.
Bundan sonra çörəyi çıxarın, təzəcə bişirilmiş kimi ləzzətlə yeyin.
Hüseyn İbadlı
-
Avropa02:42
Qrimm qardaşlarına məxsus "XƏZİNƏ" TAPILDI: indiyədək heç kimin...
-
Sosial02:12
Azərbaycanda yüksək vəzifəyə TƏYİNAT OLDU
-
Qoroskop00:15
Günün ULDUZ FALI: yeni plan peyda olacaq
-
Magazin100:07
Azərbaycanlı müğənni evində ölü tapıldı - FOTO
-
Sosial30 Aprel 23:24
Bakıda qeyri-adi oğurluq - Qadın götürdüyü pulları görün harada gizlətdi
-
Magazin230 Aprel 23:00
Məşhur serialın ulduzu 84 yaşında VƏFAT ETDİ - FOTO
-
Sosial30 Aprel 22:48
Qazaxda minaya düşən hərbçinin GÖRÜNTÜLƏRİ YAYILDI - VİDEO
-
Magazin130 Aprel 21:36
Pərvin çəkilişlərdə xəstəlik tapdı - FOTO