Mətbəx
Şorbadakı artıq yağdan necə qurtulaq? - Qadınların "Oskara" layiq GİZLİ HİYLƏSİ
Müəyyən bir yeməyi hazırlamaq üçün uyğun bir ət parçası seçmək olduqca çətin bir işdir. Bəzən elə olur ki, yağsız görünən ət parçasından tavaya düşəndən sonra həddindən artıq yağ ayrılır. Əgər siz hələ də artıq piyləri çömçə və ya qaşıqla yığmağa çalışırsınızsa, bu fikirdən əl çəkin.
Publika.az yalnız bir neçə evdar qadının bildiyi gizli hiyləni təqdim edir.
Beləliklə, bişirməyə başlamazdan əvvəl, dondurucunuzda əvvəlcədən dondurulmuş buz kublarının olduğundan əmin olun.
Onları metal bir çömçəyə yığmaq və təxminən 5 dəqiqə gözləmək lazımdı. Bu müddət çömçənin soyuması üçün kifayətdir.
Bundan sonra, çömçənin yalnız alt hissəsini yağ damcılarının yerləşdiyi şorbanın üst qatına batırın.
Yağ, bir maqnit kimi, metala çəkiləcək, bundan sonra heç bir problem olmadan çıxarıla bilər.
Nuş olsun!
Hüseyn İbadlı
-
Hadisə09:46
Rövşən Rzayev vəfat etdi - FOTO
-
Sosial09:30
Bu ərazidə mənzillər kütləvi şəkildə satışa çıxarıldı - Ucuz qiymətə... - VİDEO
-
Dünya08:36
Azərbaycanda bu qadağa qüvvəyə minir
-
Region08:24
Bəy gəlini toy karvanında qoyub qaçdı - ANBAAN VİDEO
-
Maraq dünyası06:46
Pitonla kral kobranın ərazi üstündə döyüşü izləmə rekordu qırır - VİDEO
-
Magazin104:44
Dilarə Əliyeva: "14 il keçib, hələ də bir insanla küsülüyəm" - VİDEO
-
Hadisə04:14
"Canavar gördüm" deyən 3 yaşlı qızın otağından görün nə çıxdı
-
Art03:43
"Arşın mal alan" filmi ilə bağlı nadir fotolar üzə çıxdı - VİDEO