Mətbəx
Şorbadakı artıq yağdan necə qurtulaq? - Qadınların "Oskara" layiq GİZLİ HİYLƏSİ

Müəyyən bir yeməyi hazırlamaq üçün uyğun bir ət parçası seçmək olduqca çətin bir işdir. Bəzən elə olur ki, yağsız görünən ət parçasından tavaya düşəndən sonra həddindən artıq yağ ayrılır. Əgər siz hələ də artıq piyləri çömçə və ya qaşıqla yığmağa çalışırsınızsa, bu fikirdən əl çəkin.
Publika.az yalnız bir neçə evdar qadının bildiyi gizli hiyləni təqdim edir.
Beləliklə, bişirməyə başlamazdan əvvəl, dondurucunuzda əvvəlcədən dondurulmuş buz kublarının olduğundan əmin olun.
Onları metal bir çömçəyə yığmaq və təxminən 5 dəqiqə gözləmək lazımdı. Bu müddət çömçənin soyuması üçün kifayətdir.
Bundan sonra, çömçənin yalnız alt hissəsini yağ damcılarının yerləşdiyi şorbanın üst qatına batırın.
Yağ, bir maqnit kimi, metala çəkiləcək, bundan sonra heç bir problem olmadan çıxarıla bilər.
Nuş olsun!
Hüseyn İbadlı

-
Dünya13:48
İstanbul təhlükədə: 7 baldan güclü zəlzələ olacaq - Riskli bölgələrin siyahısı
-
İdman13:36
Ən cazibədar qadın futbolçu tənqid olunur: Bu VİDEOSUNA görə - MƏN UTANARDIM
-
Nida Xəbər 12:43
Pekində İlham Əliyevin masasına qoyulanlar diqqət çəkdi: Nəyə mesajdır? - FOTO
-
Rəsmi xronika11:25
İlham Əliyev Çinin CGTN telekanalına müsahibə verdi
-
Hadisə10:59
Bakıda 2 nəfərin öldüyü dəhşətli qəzanın - VİDEOSU
-
Nida Xəbər 10:24
Paşinyandan Azərbaycan və Türkiyə bayraqlarının yandırılmasına reaksiya: Təxribatdır
-
MDB10:12
Putin bunu Ukraynaya ilk dəfə təklif etdi: Moskvanın planı nədir?
-
Avropa09:30
Bu ölkənin prezidenti Parisdə yoxa çıxıb: Keçmiş nazir şok detalları açıqladı