AĞLAMAĞI DAYANDIRIN: bundan sonra soğan göz yaşınızı axıtmayacaq
Bizi izləyin

Mətbəx

AĞLAMAĞI DAYANDIRIN: bundan sonra soğan göz yaşınızı axıtmayacaq

Yəqin ki, hər bir evdar qadın, sevdiyi bütün yeməklərə həvəslə soğan əlavə edir. Xeyr, belə deyil. Bu, könüllü baş vermir. Növbə bu tərəvəzin qabığını soyub xırda-xırda doğramağa gələndə bütün arzu yox olur və biz bu işi həvalə edə biləcəyimiz birini axtarırıq.

Publika.az vəziyyətdən sadə çıxış yolunu təklif edir:

Məlum olub ki, soyuducu göz yaşlarından və qoxudan qurtulmağa kömək edə bilər.

Öncə etməli olduğunuz şey qabığın soyulmasıdır. Sonra daha bir qatı çıxarmaq lazımdır. Həmin qatı soyanda gözlər yanmır.

Bundan sonra hazırlanmış tərəvəzi dondurucuya qoyun. Təxminən yarım saat soyuducuda qaldıqdan sonra onu sıxarıb və istədiyiniz formada doğraya bilərsiniz.

Buyurun, sınayın!

Hüseyn İbadlı

Oxumağa davam et
Reklam
Reklam

Gündəm