Tabloid.az
Badımcan kotleti
Yayda yeməklərdə ən çox istifadə etdiyimiz tərəvəzlərdən biri də badımcandır.
Tabloid.az dadlı badımcan kotletinin hazırlanma
qaydasını təqdim edir.
Tərkibi:
400 q badımcan
40 q qoyun pendiri
60 q çörək içi
1 diş sarımsaq
Reyhan
3 x.q. zeytun yağı
1 ədəd çili istiotu
Badımcanın qabığını soyub xırda-xırda doğrayın.
Zeytun yağında çox xırda doğranmış çili istiotu ilə birgə qızılı
rəng alanadək qovurun. Sonra badımcanı salfetin üstünə qoyub artıq
yağın hopulmasını gözləyin.
Badımcanı çəngəllə əzin. Sarımsaq və reyhanı xırda doğrayın. Xırdalanmış çörək içi, sürtgəcdən keçirilmiş pendiri sarımsaq və reyhanla qarışdırın.
Qarışıqdan götürüb kotlet forması verin və qızğın yağda qızardın. Süfrəyə isti-isti verin.
Nuş olsun!
-
Gözəllik02:43
Onun tumu qızıl qədər dəyərli imiş... - Botoks effekti verir
-
Ekopublika.az02:19
Bakının bu ərazisi PLANA DÜŞDÜ - Tezliklə söküləcək
-
İdman01:15
Arda tarixi matçında belə qol vurdu - VİDEO
-
Qoroskop00:45
Günün qoroskopu: hadisələrin axarına müdaxilə etməyin, çünki...
-
Magazin126 Aprel 23:26
Xumar Qədimova daha bir məşhur şeiri mahnıya çevirdi - VİDEO
-
İnanc26 Aprel 23:02
Həcc ziyarəti ilə bağlı zəvvarlara XƏBƏRDARLIQ
-
Region26 Aprel 22:37
Başqa çıxış yolumuz yoxdur - Paşinyan
-
Hadisə26 Aprel 21:47
Dörd aylıq körpə binadan necə düşüb? - Hadisə yerindən GÖRÜNTÜLƏR