Tabloid.az
Pendirli, ətli şorba - Resept
Tabloid.az dadlı, zərif və çox doyumlu şorbanın reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər 3-3,5 litrlik qazan üçün nəzərdə tutulub:
400-500 qram mal ətindən qiymə
1 yumurta
2 soğan
1 kök
3 paket ərinmiş pendir, hər biri 100 qram
5-6 orta kartofu
Duz, ədviyyat
Dəfnə yarpağı, göyərti
Bitki yağı
Hazırlanması:
1.Soğanı kubik şəklində doğrayın, yağda qızılı rəng alana qədər qızardın.
2.Farşa duz, istiot, yumurta, qızarmış soğanın yarısını əlavə edib qarışdırın. Kiçik kiftəciklər düzəldin.
3. Üç ədəd kökü sürtgəcdən keçirin, bitki yağında qızardın.
4. Su tökülmüş qazana qızardılmış soğanı, yerkökünü, düzu töküb qaynadın.
5.Şorbaya hazır kiftələri tökün. Kartofu təmizləyin və kubik şəklində doğrayın.
6.Beş-yeddi dəqiqədən sonra kartofu, dəfnə yarpağını, ədviyyatları şorbaya tökün.
7.Pendiri kiçik hissələrə ayırın. Kartof bişəndə onu şorbaya əlavə edə bilərsiniz. Yaxşı qarışdırın ki, tamamilə ərisin.
8. Üç dəqiqədən sonra göyərtini tökün. Şorba hazırdır.
Nuş olsun!
-
Magazin126 Aprel 23:26
Xumar Qədimova daha bir məşhur şeiri mahnıya çevirdi - VİDEO
-
İnanc26 Aprel 23:02
Həcc ziyarəti ilə bağlı zəvvarlara XƏBƏRDARLIQ
-
Region26 Aprel 22:37
Başqa çıxış yolumuz yoxdur - Paşinyan
-
Hadisə26 Aprel 21:47
Dörd aylıq körpə binadan necə düşüb? - Hadisə yerindən GÖRÜNTÜLƏR
-
Magazin126 Aprel 21:35
Günelə nə olub? - Xəstəxanadan görüntüsünü paylaşdı və... - FOTO
-
Hadisə26 Aprel 21:10
Qırmızı işıqda keçən nazirin maşını aşdı - FOTO
-
Magazin126 Aprel 20:22
Müğənni Yalının qohumu sevgilisi tərəfindən qətlə yetirildi - FOTO
-
Dünya26 Aprel 19:57
Zelenski onu yeni vəzifəyə təyin etdi