Mətbəx
İçi doldurulmuş bibər - Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi içi doldurulmuş bibər xörəyinin reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
2 ədəd iri bolqar bibəri
200-300 qram ət qiymə
1 pomidor
Bir parça pendir, göyərti
Hazırlanması:
Şirin bolqar bibərlərini yarıya bölün, içərisini təmizləyin. Bibərin içərisini adi qaydada hazırlanmış ətlə doldurun.
Pomidoru həlqə formasında kəsin və ətin üzərinə qoyun. Üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş pendir tökün.
Sobada 20-25 dəqiqə qızardın.
Hazır olanda üzərinə göyərti səpin. Qarnir üçün yanına düyü və kartof qoymaq olar.
Nuş olsun!
-
Ekologiya02:00
Güclü maqnit qasırğası başladı - Nələr olacaq?
-
İdman01:10
Mbappe gedəcəyini elan etdi - Bu oyunda vida mərasimi olacaq
-
Qoroskop00:43
Günün qoroskopu: planlar pozulacaq - Bunları edin!
-
İdman10 May 23:46
Lalə Kramarenko: Azərbaycanın təklifini qəbul etmək xəyanət olar
-
Sosial10 May 23:34
Dünya rekordçusu olan laçınlı nənə Heydər Əliyevlə bağlı xatirələrini bölüşdü - VİDEO
-
Ekologiya10 May 23:10
Günəşdə 25 ilin ən güclü partlayışı baş verdi
-
Art10 May 22:21
Murad Muradov süni nəfəs aparatına qoşulub - YENİLƏNDİ
-
Elm və təhsil10 May 22:00
Abituriyentlərin NƏZƏRİNƏ: nəticələr elan olundu