Mətbəx
"Şokolad cənnəti" piroqu – Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi şokolad cənnəti piroqunun reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
Süd - 1 stəkan
Şəkər tozu - 1 stəkan
Rafinə edilmiş bitki yağı - 1 stəkan
Kakao - 4 dolu xörək qaşığı
Yumurta - 2 ədəd
Un - 1 stəkan
Qabartma tozu - 1 paket
Vanil
Hazırlanması:
Südü, şəkər tozunu, bitki yağını və kakaonu mikserlə çalın. Kütləni iki hissəyə ayırın. Birinə 2 yumurta, vanil, 1 stəkan un, qabartma tozu əlavə edib yenidən mikserlə xəmiri çalın.
Soba tavasını yağlayın. Unlu kütləni 180 dərəcəyədək qızmış sobada 20-25 dəqiqə bişirin. Diş çöpü ilə bişdiyini yoxlayın.
İsti piroqun üzərinə qalan kütləni töküb 1 gecə saxlayın.
Piroqun çox zərif dadı olur, özünüzü sanki şokolad cənnətində hiss edəcəksiniz.
Nuş olsun!
-
Gözəllik02:43
Onun tumu qızıl qədər dəyərli imiş... - Botoks effekti verir
-
Ekopublika.az02:19
Bakının bu ərazisi PLANA DÜŞDÜ - Tezliklə söküləcək
-
İdman01:15
Arda tarixi matçında belə qol vurdu - VİDEO
-
Qoroskop00:45
Günün qoroskopu: hadisələrin axarına müdaxilə etməyin, çünki...
-
Magazin126 Aprel 23:26
Xumar Qədimova daha bir məşhur şeiri mahnıya çevirdi - VİDEO
-
İnanc26 Aprel 23:02
Həcc ziyarəti ilə bağlı zəvvarlara XƏBƏRDARLIQ
-
Region26 Aprel 22:37
Başqa çıxış yolumuz yoxdur - Paşinyan
-
Hadisə26 Aprel 21:47
Dörd aylıq körpə binadan necə düşüb? - Hadisə yerindən GÖRÜNTÜLƏR