Mətbəx
Qaymaq sousunda krevetka – Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi qaymaq sousunda krevetkanın hazırlanması reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
Krevetka - 800 qram
Kərə yağı - 50 qram
Sarımsaq - 2 diş
Qaymaq - 250 dəfə
Cəfəri
Duz
Hazırlanması:
Sarımsağı təmizləyin və əzin.
Tavaya kərə yağını, sarımsağı tökün, 2-3 dəqiqə qızardın, üzərinə qaymağı əlavə edib birlikdə qaynadın. Təmizlənmiş krevetkaları tavaya tökün, 10 dəqiqə zəif odda bişirin.
Yuyulmuş göyərtini xırda doğrayın və tavaya əlavə edib, 2-3 dəqiqə bişirin. Sonra tavanı oddan götürsəniz də qapağını açmayın.
Sonra krevetkaları boşqaba yığın. Tavanı yenidən oda qoyun, qaymaqlı sous qatılaşana qədər təxminən 3 dəqiqə bişirin. Daha sonra qaymaqlı sousdan boşqaba 1-2 qaşıq qoyun.
Nuş olsun!
-
Nida Xəbər 16:06
İrəvandan Tehrana tərs şillə: Yeni qaz kəməri çəkilməyəcək
-
Rəsmi xronika15:18
Azərbaycanla Ermənistan arasında... - İlham Əliyev
-
Sağlamlıq14:56
Bu qan qrupuna aid olan insanlarda insult riski YÜKSƏKDİR
-
Dünya14:01
Sensasion iddia: Asiyada müharibə bu paslı gəmiyə görə başlayacaq - FOTO
-
Nida Xəbər 13:32
İlham Əliyev Almaniyada mühüm tədbirdə çıxış etdi - Yeniləndi
-
Nida Təhlil 13:10
Türkiyə hərbçiləri Qarabağa niyə gətirilmişdi? - Əliyevin strateji planı
-
Sosial12:58
Sabah 32 dərəcə isti olacaq
-
Nida Xəbər 12:16
XİN Avropa Parlamentinə cavab verdi