Mətbəx
Sosiskalı piroq – Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi asan hazırlanan, tez bişən sosiskalı piroqun reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
250 ml. kefir
150 qram un
2 yumurta
200 qram pendir
200 qram sosiska və ya kolbasa
1 çay qaşığı qabartma tozu
Duz
Hazırlanması:
1.Pendir sürtgəcdən keçirin. Sosiskanı həlqə formasında doğrayın.
2. Yumurtanı, kefiri, 1/3 çay qaşığı duzu qarışdırın. Unu və qabartma tozunu əlavə edib, qarışdırın.
3. Pendiri, sosiskanı əlavə edib, qarışdırın. Xəmiri yağlanmış tavaya tökün. Yaxşı olardı ki, xəmirin ölçüsünə uyğun olsun. Xəmir nə çox nazik olsun, nə də qalın.
Sobanı 180 dərəcəyədək qızdırın. Təxminən 35-40 dəqiqə piroqu bişirin.
Piroqu isti-isti yemək məsləhətdir, onda çox dadlı olur.
Nuş olsun!
-
Rəsmi xronika15:18
Azərbaycanla Ermənistan arasında... - İlham Əliyev
-
Sağlamlıq14:56
Bu qan qrupuna aid olan insanlarda insult riski YÜKSƏKDİR
-
Dünya14:01
Sensasion iddia: Asiyada müharibə bu paslı gəmiyə görə başlayacaq - FOTO
-
Nida Xəbər 13:32
İlham Əliyev Almaniyada mühüm tədbirdə çıxış etdi - Yeniləndi
-
Nida Təhlil 13:10
Türkiyə hərbçiləri Qarabağa niyə gətirilmişdi? - Əliyevin strateji planı
-
Sosial12:58
Sabah 32 dərəcə isti olacaq
-
Nida Xəbər 12:16
XİN Avropa Parlamentinə cavab verdi
-
Nida Xəbər 10:29
Qriqoryan İrana hesabat verdi: Delimitasiya ilə bağlı