Mətbəx
Ətli kirpicik - Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi ləziz kirpiciklərin reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
Kartof
İstənilən növ ət qiyməsi
Soğan
Sarımsaq
Yumurta
Düyü
İstiot
Duz
Hazırlanması:
Qiyməyə soğan, qaynanmış düyü, yumurta, duz, istiot, sarımsaq töküb, yaxşıca qarışdırın.
Ətdən kürəciklər düzəldin, soba tavasına düzün. Boş qalan yerlərə kartof düzün.
Kartofun üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş pendir səpin. Sobada 190 dərəcədə 30-40 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
-
İdman01:15
Arda tarixi matçında belə qol vurdu - VİDEO
-
Qoroskop00:45
Günün qoroskopu: hadisələrin axarına müdaxilə etməyin, çünki...
-
Magazin126 Aprel 23:26
Xumar Qədimova daha bir məşhur şeiri mahnıya çevirdi - VİDEO
-
İnanc26 Aprel 23:02
Həcc ziyarəti ilə bağlı zəvvarlara XƏBƏRDARLIQ
-
Region26 Aprel 22:37
Başqa çıxış yolumuz yoxdur - Paşinyan
-
Hadisə26 Aprel 21:47
Dörd aylıq körpə binadan necə düşüb? - Hadisə yerindən GÖRÜNTÜLƏR
-
Magazin126 Aprel 21:35
Günelə nə olub? - Xəstəxanadan görüntüsünü paylaşdı və... - FOTO
-
Hadisə26 Aprel 21:10
Qırmızı işıqda keçən nazirin maşını aşdı - FOTO