"İlahi dad" - Resept
Bizi izləyin

Tabloid.az

"İlahi dad" - Resept

Tabloid.az toyuğun bud ətindən hazırlanan, ləziz, hətta qurmanların ilahi dad kimi təsvir etdikləri xörəyin reseptini təqdim edir:

Tabloid.az toyuğun bud ətindən hazırlanan, ləziz, hətta qurmanların ilahi dad kimi təsvir etdikləri xörəyin reseptini təqdim edir:

İnqrediyentlər:

4 ədəd orta ölçüdə bud əti

bir tikə donuz əti, təxminən 150 qram

2 diş sarımsaq

1 ədəd portağal

ev mayonez

duz, zövqə görə ədviyyatlar

Hazırlanma qaydası: İlk olaraq, budun içərisinin ətini və sümüyünü səliqəylə dərisindən ayırın.

Budun ətini və donuz ətini xırda doğrayın.


Ev mayonezi ilə onu 30 dəqiqə marinə edin. Ev mayonezini istiot dənəçiklərindən, duz və xardaldan hazırlanır.

Portağalın qabığını soyun və xırda doğrayın. Sarımsağı əzin. Duz, istiot, ədviyyat səpin və bütün ərzaqları yaxşıca qarışdırın.

Toyuğun bud ətinin içini bununla doldurun. Kənarlarını diş çöpü ilə səliqəli bağlayın.

Tavada hər iki tərəfini qızılı rəng olana qədər qızardın.


Daha sonra 180 dərəcə isidilmiş sobada 20 dəqiqə bişirin.

Əmin olun ki, sarımsağın, portağalın şirəsi, ədviyyatların və toyuq ətinin birləşməsi çox ləziz olacaq.

Nuş olsun!

Oxumağa davam et
Reklam
Reklam

Gündəm