Mətbəx
Albalı piroqu - Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi əvəzolunmaz dadı olan albalı piroqunun reseptini təqdim edir:
Xəmir üçün inqrediyentlər:
2 yumurta
1/2 çay qaşığı duz
1 stəkan kefir və ya 2 stəkan qatıq
100 qram marqarin
1 çay qaşığı qabartma tozu
250 qram və ya bir az çox un, xəmir xama konsitensiyasında olmalıdır
100 qram şəkər tozu
Bir paket vanilin
İçlik hazırlamaq üçün:
450 qramlıq dondurulmuş və ya təzə albalı
Şəkər
Hazırlanma qaydası:
Yağı şəkərlə çalın, yumurta, kefir, un, vanilin, qabartma tozu əlavə edin. Xəmiri yağlı kağız sərilmiş qaba tökün, üzərinə giləmeyvə, sonra şəkər tozu səpin.
30 dəqiqə 200 dərəcədə bişirin.
Nuş olsun!
-
Gözəllik02:43
Onun tumu qızıl qədər dəyərli imiş... - Botoks effekti verir
-
Ekopublika.az02:19
Bakının bu ərazisi PLANA DÜŞDÜ - Tezliklə söküləcək
-
İdman01:15
Arda tarixi matçında belə qol vurdu - VİDEO
-
Qoroskop00:45
Günün qoroskopu: hadisələrin axarına müdaxilə etməyin, çünki...
-
Magazin126 Aprel 23:26
Xumar Qədimova daha bir məşhur şeiri mahnıya çevirdi - VİDEO
-
İnanc26 Aprel 23:02
Həcc ziyarəti ilə bağlı zəvvarlara XƏBƏRDARLIQ
-
Region26 Aprel 22:37
Başqa çıxış yolumuz yoxdur - Paşinyan
-
Hadisə26 Aprel 21:47
Dörd aylıq körpə binadan necə düşüb? - Hadisə yerindən GÖRÜNTÜLƏR