Bilgi.az
Mətbəx sirləri: göbələk sousunda kartof küftələri
Milli.Az göbələk sousunda kartof kotletlərinin
hazırlanma qaydasını təqdim edir
Tərkibi (10 pay):
duzsuz kərə yağı
1 yumurta
1 kq kartof
400 q şampinyon
200 ml 20%-li qaymaq
1 x.q. əla növ buğda unu
1 soğan
Kartofu təmizləyib hazır olanadək suda bişirin.
Suyunu süzün, yumurta və 50 ml kərə yağı əlavə edin, püre
hazırlayın.
Püredən küftələr tutun, una batırıb qızılı rəng alanadək yağda
qovurun (hərtərəfli).
Soğanı xırda kubik doğrayıb bitki yağında qovurun.
Göbələyi doğrayıb soğanla birlikdə qovurun.
Azca un, duz, istiot, qaymaq vurub vam odda bir qədər bişirin.
Sinini yağlayın, kartof küftələrini içinə düzün. Göbələk sousunu
üzərinə tökün, 180 dərəcə qızdırılmış sobada 5 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
-
Magazin205:15
Madonna Braziliyanı "SİLKƏLƏDİ" - Çimərlikdə və şəhər küçələrində izdiham yaşandı
-
Səhiyyə04:14
Son günlər azyaşlılar arasında yayılan yeni VİRUS NƏDİR? - VİDEO
-
İdman03:43
“Bayer Leverkuzen” 59 ilik rekordu TƏKRARLADI
-
Magazin101:41
Hüsniyə Məhərrəmli: "Atam, mən Masazırdan təzə çıxmışam" - VİDEO
-
Hadisə00:45
Bakıda DƏHŞƏT: toydan sonra iki nəfər faciəvi şəkildə ÖLDÜ - VİDEO
-
Qoroskop00:15
Günün ULDUZ FALI: romantik qarşılaşma ola bilər
-
Magazin15 May 23:48
Xalq artisti: “Mənə səhnənin canavarı deyirlər”
-
Sosial5 May 23:12
Yol polisindən gələn zəng onları dəhşətə gətirdi: "Maşın vurub öldürdü" - VİDEO