Sağlamlıq
Soyuducuda xarab olan qidalar - SİYAHI
Bəzi qidaları soyuducuda saxlamaq məsləhət deyil. Çünki bu zaman onların dadı pisləşir.
Publika.az xəbər verir ki, bu çağırışla qidalanma mütəxəssisi Amparo Qamero "Gloucestershire Live"də çıxış edib.
Onun fikrincə, sarımsaq soyuqda tez cücərdiyi üçün onu soyuducuda saxlamaq məsləhət görülmür.
“Rəf ömrünü uzatmaq üçün soyulmuş sarımsaq dişlərini zeytun yağına batırıb möhkəm bağlanmış şüşə qabda saxlamaq olar. Onlar həmçinin dondurulmuş, bütöv və ya dilimlənmiş ola bilər”, - deyə qidalanma mütəxəssisi izah edib.
Bundan əlavə, mütəxəssis çörəyi də soyuducuda saxlamamağı tövsiyə edib. Çünki soyuqda o da dadını və quruluşunu itirir. Şokoladın isə kəskin temperatur dəyişikliyi səbəbindən toxuması dəyişir.
Qamero onu da qeyd edib ki, yetişməmiş bananları soyuducuya qoysanız, bərk və dadsız ola bilər. Nəhayət, qəhvə soyuducuda saxlanılmamalıdır, çünki o, nəmliyi udur və aromasını, dadını itirir.
Adəm
-
Region13:10Ermənistan ordusunda böyük problem: Çağırışçıların 67 faizi... - Nazir çözüm tapa bilmir
-
Sosial12:52Yeni mükafat: Qalibə 50 min manat veriləcək
-
Kriminal12:32Bakıda xanım direktor eşq yaşadığı fəhlə tərəfindən DÖYÜLDÜ
-
MDB12:01Zelenskayanın başı dərddə: Layihəsindəki 2 azyaşlı qız Türkiyədən hamilə qayıtdı
-
Sosial11:55Bu deputatların mandatı ləğv ediləcək
-
İdman11:18Ulduz futbolçunun "Fənərbağça"dan ayrılmasının səbəbkarı bu gözəl imiş - FOTOLAR
-
MDB10:18Moskvalılara xəbərdarlıq edildi: Cəmi 25 il sonra paytaxt od tutub yanacaq
-
İdman10:06"Qarabağ"ın Koxalski planı bəlli oldu: Hansı şərtlərlə satılacaq?







































