Mətbəx
Balıq şorbası necə bişirilir? - RESEPT
Balıq qida rasionumuzda həftədə iki dəfə mütləq yer almalıdır. Çünki orqanizm üçün vacib olan Omeqa-3 ilə zəngindir.
Adətən balıqdan qızardılmış formada istifadə edirik. Mütəxəssislər isə balığı qızartmağı məsləhət görmürlər.
Publika.az balıq şorbasının hazırlanma qaydasını təqdim edir:
Lazım olanlar:
350 qram levrək balığı (dəniz bassı)
2 xörək qaşığı kərə yağı
Yarım kərəviz
1 soğan
1 kök
2 ədəd bibər
5 diş sarımsaq
1 xörək qaşığı un
6 stəkan su
Duz, istiot
Şüyüd
Hazırlanması:
Kərəviz, soğan, sarımsaq və kökü rəndələyib, soğanı doğrayın. Daha sonra onları yağda qovurun və unu da ora töküb qovurmağa davam edin. Suyu əlavə edib 30 dəqiqə qaynadın. Balığı kiçik kvadratlar formasında doğrayıb, qazana tökün. Duz və istiotu da vuraraq, şorbanı 10 dəqiqə balıqla birlikdə qaynadın. Doğranmış bibər və şüyüdlə isti-isti servis edin.
Nuş olsun!
-
Ekologiya16:19Qar yağacaq - XƏBƏRDARLIQ
-
Nida Xəbər 16:08Bu rayonun icra hakimiyyəti başçısının müavini işdən azad olundu
-
MDB15:20Rusiyanın ən yaxşı Şaxta babası idi, Yeni ilə az qalmış vəfat etdi
-
Hadisə15:00Azərbaycanlı deputatın bibisi həbs edildi
-
Sosial14:30Əbülfəs Qarayevin illərlə gizlədilən biznes şəbəkəsi - SİYAHI
-
MDB13:40Bu teatrın direktoru bıçaqlandı
-
Hadisə13:20Dəhşətli avtoqəza 6 can aldı
-
Avropa12:51Bu ölkə Rusiyaya görə bütün zəruri qüvvə və resursları səfərbər etdi

































.jpg)



