Mətbəx
Balıq şorbası necə bişirilir? - RESEPT
Balıq qida rasionumuzda həftədə iki dəfə mütləq yer almalıdır. Çünki orqanizm üçün vacib olan Omeqa-3 ilə zəngindir.
Adətən balıqdan qızardılmış formada istifadə edirik. Mütəxəssislər isə balığı qızartmağı məsləhət görmürlər.
Publika.az balıq şorbasının hazırlanma qaydasını təqdim edir:
Lazım olanlar:
350 qram levrək balığı (dəniz bassı)
2 xörək qaşığı kərə yağı
Yarım kərəviz
1 soğan
1 kök
2 ədəd bibər
5 diş sarımsaq
1 xörək qaşığı un
6 stəkan su
Duz, istiot
Şüyüd
Hazırlanması:
Kərəviz, soğan, sarımsaq və kökü rəndələyib, soğanı doğrayın. Daha sonra onları yağda qovurun və unu da ora töküb qovurmağa davam edin. Suyu əlavə edib 30 dəqiqə qaynadın. Balığı kiçik kvadratlar formasında doğrayıb, qazana tökün. Duz və istiotu da vuraraq, şorbanı 10 dəqiqə balıqla birlikdə qaynadın. Doğranmış bibər və şüyüdlə isti-isti servis edin.
Nuş olsun!
-
Avropa22:00
"TikTok"dan plastik cərrah tapan qızın klinikadan MEYİTİ ÇIXDI
-
Magazin121:12
Lalədən adının qumar oyununda hallanmasına REAKSİYA
-
Magazin120:48
Damla mini ətəkdə elə pozalar verdi ki... - FOTO
-
Sosial20:00
Bu qidadan zəhərlənən Elnarə xəstəxanada ÖLDÜ
-
Cənubi Qafqaz19:24
Paşinyan İMİCİNİ DƏYİŞDİ - VİDEO
-
Səhiyyə18:42
Bakıda klinikada qəssabxana açıldı - AQTA işə qarışdı
-
Sağlamlıq17:45
Gecələr yata bilmirsiniz? - Bu üsulla elə yuxuya gedəcəksiniz ki...
-
İqtisadi gündəm17:10
Rus rublu çökdü: Dollar bu qiymətə yüksələcək