Mətbəx
Balıq şorbası necə bişirilir? - RESEPT
Balıq qida rasionumuzda həftədə iki dəfə mütləq yer almalıdır. Çünki orqanizm üçün vacib olan Omeqa-3 ilə zəngindir.
Adətən balıqdan qızardılmış formada istifadə edirik. Mütəxəssislər isə balığı qızartmağı məsləhət görmürlər.
Publika.az balıq şorbasının hazırlanma qaydasını təqdim edir:
Lazım olanlar:
350 qram levrək balığı (dəniz bassı)
2 xörək qaşığı kərə yağı
Yarım kərəviz
1 soğan
1 kök
2 ədəd bibər
5 diş sarımsaq
1 xörək qaşığı un
6 stəkan su
Duz, istiot
Şüyüd
Hazırlanması:
Kərəviz, soğan, sarımsaq və kökü rəndələyib, soğanı doğrayın. Daha sonra onları yağda qovurun və unu da ora töküb qovurmağa davam edin. Suyu əlavə edib 30 dəqiqə qaynadın. Balığı kiçik kvadratlar formasında doğrayıb, qazana tökün. Duz və istiotu da vuraraq, şorbanı 10 dəqiqə balıqla birlikdə qaynadın. Doğranmış bibər və şüyüdlə isti-isti servis edin.
Nuş olsun!
-
Səhiyyə01:41
Qəzada həlak olan 24 nəfərin nəşi tibbi ekspertizadan keçirilir - CANLI
-
Region01:11
Narinin qətli ilə bağlı məhkəmə BELƏ QƏRAR VERDİ
-
Qoroskop00:00
Günün ULDUZ FALI - Romantik sürprizlər ola bilər
-
İdman28 Dekabr 23:00
"Qarabağ"ın "vuran ayağı" "Sevilya"ya keçir - Bu tarixə kimi...
-
Magazin228 Dekabr 21:00
4 fenomen saxlanıldı, 3-ü isə axtarılır
-
Ekologiya28 Dekabr 20:12
Bu ərazilərə qar yağır - FAKTİKİ HAVA
-
Sosial28 Dekabr 19:24
Milli Qəhrəmanın oğlunun toyudur - FOTO
-
Pul28 Dekabr 19:12
Rusiyada dollar və avro YENƏ BAHALAŞDI