Sağlamlıq
Süfrəyə həmişə qoyulmalı 4 məhsul
Salatlara ləzzət qatmaq üçün istifadə edilən göyərti və tərəvəzlər sağlamlığın qorunmasında güclü rol oynayır. Bu səbəbdən səhər yeməyi də daxil olmaqla süfrəyə həmişə yaşıl tərəvəzləri daxil etməliyik.
Publika.az oxucuları süfrənin bəzəyi olan 4 məhsulun faydaları ilə tanış edir.
Tərə
Tərkibindəki minerallar sayəsində ginekoloji xəstəliklərin müalicəsində xüsusilə faydalıdır. Anemiyanın müalicəsində də istifadə olunur. Acı dadını sevmirsinizsə, meyvələrə əlavə edib yeyin.
Çuğundur
A, V və K vitaminləri ilə olduqca zəngin olan çuğundur həzmi asanlaşdırır, qəbizliyi aradan qaldırır. Onun yarpağından dolma hazırlaya, yaxud salatlarda istifadə edə bilərsiniz.
Cəfəri
Cəfəri detoks içkilərinə, salatlara əlavə edilir, eyni zamanda çiy halda da çox faydalıdır.
Kahı
Salatların vazkeçilməz ləzzətlərindən biri də kahıdır. Tərkibi lif, şəkər, fosfor, kalsium, dəmir, maqnezium və kaliumla zəngindir. A və C vitaminlərini də ehtiva edən bu yaşıl tərəvəz güclü antioksidant kimi tanınır. Xüsusilə saç və dəri üçün faydalıdır.
-
Səhiyyə09:41Həkimdən qan azlığına görə dərman atanlara xəbərdarlıq!
-
İdman09:20Arda Turan: "Lvov güclü atəş altında idi və..."
-
Digər09:10Hindistanlılar aldadılaraq Rusiya ordusuna necə cəlb edilirlər?
-
ABŞ08:15ABŞ bu ölkədə antiterror əməliyyatına başladı
-
Nida Xəbər 07:55Azərbaycanda hərbi xidmət müddəti AZALDILACAQ - Ekspert
-
Ekopublika.az06:46Binalarla bağlı yeni qayda: Mənzillərin qiymətinə necə təsir edəcək?
-
ABŞ02:18Epşteyn işi ilə bağlı sənədlər YAYIMLANDI
-
Qoroskop01:40Günün ulduz falı: Maraqlı görüşlər baş tutacaq

























