Sağlamlıq
Kofeni bu cür içmək ZƏRƏRLİDİR
"Süd və ya qaymaq əlavə edilmiş soyumuş qəhvə sağlamlığınıza zərər verə bilər".
Publika.az xəbər verir ki, bunu “Sputnik”ə diyetoloq, qastroenteroloq Nuriya Dianova deyib.
Onun sözlərinə görə, otaq temperaturunda istənilən içkidə zamanla müxtəlif mikroorqanizmlər inkişaf etməyə başlayır. Bir neçə saat ərzində qara qəhvəyə heç bir şey olmasa da, süd və ya qaymaqlı qəhvəni masada, avtomobildə uzun müddət saxlamaq yaxşı deyil.
“Nəm bakteriya və mikroorqanizmlərin inkişafı üçün ən optimal mühitdir. Qəhvəyə süd əlavə etsəniz, onda mikroorqanizmlərin çoxalma riski dəfələrlə artır. Beləliklə, içkini növbəti bir saat ərzində içməlisiniz”.
-
Magazin106:16Xatirə moskvadan paylaşım etdi - FOTO
-
Sosial01:11Sağ ikən özünə “QR kod”lu başdaşı düzəltdirdi - VİDEO
-
Avropa00:42Zelenskidən YENİ MESAJ: "Vacib günlərdir və çox şey dəyişə bilər"
-
Qoroskop00:15Günün ULDUZ FALI - Nəticələr sizi sevindirəcək
-
Magazin130 Noyabr 23:48"Televiziyaları elə rəzil hala salıblar ki..." - FOTO
-
Art30 Noyabr 22:48Polad Bülbüloğlunun oğluna YENİ VƏZİFƏ VERİLDİ
-
Avropa30 Noyabr 22:36“Zelenski Yeni ildə istefa verəcək”
-
Magazin130 Noyabr 21:48"Kişi elə gəzməlidir ki, qadın bilməsin"








































