Sağlamlıq
Yaşlanma prosesini ləngidən məhsullar məlum oldu
Balanslaşdırılmış qidalanmanın əhəmiyyətindən söz açan dietoloq Anna Konovalova orqanizmin qocalma prosesini ləngidən qidaları açıqlayıb.
Publika.az">Publika.az xəbər verir ki, mütəxəssis bu barədə RİA Novosti-yə müsahibəsində danışıb.
“Qış dövrü ilə bağlı qidalanmadakı dəyişiklikləri nəzərə alaraq, əlbəttə ki, balıqlara diqqət yetirmək lazımdır. Tam zülal, doymamış yağ turşuları və mikroelementlərin mənbəyidir. Həftədə ən azı iki-üç porsiya 110-140 qram yemək tövsiyə olunur. Yağlı balıqlar orqanizmin sağlamlığı üçün xüsusilə faydalıdır", - dietoloq qeyd edib.
Mütəxəssis vitamin mənbəyi olan tərəvəz və meyvələrin, həmçinin doymamış yağ turşuları və mikroelementlərlə zəngin olan qoz-fındıq kimi çərəzlərin müntəzəm yeyilməsinin vacibliyini də qeyd edib.
-
Magazin205:45
Sevgili olduqları deyilirdi: Buse Meraldan Aras Bulutla bağlı AÇIQLAMA
-
Magazin202:00
Məşhur reper öpüşmə səhnəsinə görə sevgilisini tərk etdi
-
Qoroskop00:35
Günün qoroskopu: bir sıra mətləblər əyan olacaq
-
Nida Xəbər 1 May 23:50
Paşinyan: Mümkün qədər tez...
-
Hadisə1 May 23:26
Qızı evdən qaçan ata efirdə göz yaşı tökdü - VİDEO
-
İqtisadi gündəm1 May 22:50
Dolların qiyməti ilə bağlı QƏRAR
-
Region1 May 22:42
Türkiyə ordusu şəhid verdi
-
İKT1 May 20:50
Telekanallarla bağlı statistika AÇIQLANDI - Ən çox bu verilişlər...