Sağlamlıq
Ölüm riskini azaldır!
Alimlər qozun qoruyucu xüsusiyyətlərini aşkar ediblər. Lif, vitamin və antioksidantlarla zəngin olduğu üçün bu məhsulun sağlamlığa böyük faydası olduğu bildirilib.
Publika.az xəbər verir ki, bu barədə həkim Yelena Tixomirova danışıb. Mütəxəssisin sözlərinə görə, qoz-fındıq xərçəng, ürək və tənəffüs xəstəliklərinin inkişaf ehtimalını azalda bilər.
"Həmçinin alimlər müəyyən ediblər ki, bu məhsulu sevənlərin onkologiya, ürək-damar xəstəliyi və tənəffüs xəstəliklərindən ölmə ehtimalı azdır" , - Y.Tixomirova bildirib.
Həkim həm də qeyd edib ki, sürətli arıqlamaq vərəm, onkologiya və ya tireotoksikoz siqnalı ola bilər, buna görə də bu vəziyyət təcili mütəxəssis məsləhətini tələb edir. Bir insanda iştahsızlıq və ürəkbulanma varsa, müayinə tövsiyə olunur. Həkim vurğulayıb ki, bu əlamətlər sistemli intoksikasiyanı göstərir.
-
Magazin221:12
Türkiyənin məşhur müğənnisi VƏFAT ETDİ - FOTO
-
Magazin120:34
Xanımından Azərlə bağlı paylaşım - FOTO
-
Rəsmi xronika20:24
Prezident ailə üzvləri ilə Şahdağ Turizm Kompleksində - FOTO / YENİLƏNDİ
-
Magazin120:12
Dostları Azərin vəziyyəti ilə bağlı AÇIQLAMA YAYDI - FOTO
-
Magazin119:36
“Çıxışlarım son anda təxirə salınır”
-
Magazin118:48
Azər Baxşəliyev sağdır - Həkimlərdən SON DƏQİQƏ AÇIQLAMASI - YENİLƏNDİ
-
Rəsmi xronika17:52
İlham Əliyev Monteneqro prezidentinə başsağlığı verdi
-
Maraq dünyası17:06
Bu bürclərə şad xəbər - İlan ili sizi sevindirəcək