Sağlamlıq
Ölüm riskini azaldır!
Alimlər qozun qoruyucu xüsusiyyətlərini aşkar ediblər. Lif, vitamin və antioksidantlarla zəngin olduğu üçün bu məhsulun sağlamlığa böyük faydası olduğu bildirilib.
Publika.az xəbər verir ki, bu barədə həkim Yelena Tixomirova danışıb. Mütəxəssisin sözlərinə görə, qoz-fındıq xərçəng, ürək və tənəffüs xəstəliklərinin inkişaf ehtimalını azalda bilər.
"Həmçinin alimlər müəyyən ediblər ki, bu məhsulu sevənlərin onkologiya, ürək-damar xəstəliyi və tənəffüs xəstəliklərindən ölmə ehtimalı azdır" , - Y.Tixomirova bildirib.
Həkim həm də qeyd edib ki, sürətli arıqlamaq vərəm, onkologiya və ya tireotoksikoz siqnalı ola bilər, buna görə də bu vəziyyət təcili mütəxəssis məsləhətini tələb edir. Bir insanda iştahsızlıq və ürəkbulanma varsa, müayinə tövsiyə olunur. Həkim vurğulayıb ki, bu əlamətlər sistemli intoksikasiyanı göstərir.
-
Magazin205:45
Sevgili olduqları deyilirdi: Buse Meraldan Aras Bulutla bağlı AÇIQLAMA
-
Magazin202:00
Məşhur reper öpüşmə səhnəsinə görə sevgilisini tərk etdi
-
Qoroskop00:35
Günün qoroskopu: bir sıra mətləblər əyan olacaq
-
Nida Xəbər 1 May 23:50
Paşinyan: Mümkün qədər tez...
-
Hadisə1 May 23:26
Qızı evdən qaçan ata efirdə göz yaşı tökdü - VİDEO
-
İqtisadi gündəm1 May 22:50
Dolların qiyməti ilə bağlı QƏRAR
-
Region1 May 22:42
Türkiyə ordusu şəhid verdi
-
İKT1 May 20:50
Telekanallarla bağlı statistika AÇIQLANDI - Ən çox bu verilişlər...