Sağlamlıq
Ölüm riskini azaldır!
Alimlər qozun qoruyucu xüsusiyyətlərini aşkar ediblər. Lif, vitamin və antioksidantlarla zəngin olduğu üçün bu məhsulun sağlamlığa böyük faydası olduğu bildirilib.
Publika.az xəbər verir ki, bu barədə həkim Yelena Tixomirova danışıb. Mütəxəssisin sözlərinə görə, qoz-fındıq xərçəng, ürək və tənəffüs xəstəliklərinin inkişaf ehtimalını azalda bilər.
"Həmçinin alimlər müəyyən ediblər ki, bu məhsulu sevənlərin onkologiya, ürək-damar xəstəliyi və tənəffüs xəstəliklərindən ölmə ehtimalı azdır" , - Y.Tixomirova bildirib.
Həkim həm də qeyd edib ki, sürətli arıqlamaq vərəm, onkologiya və ya tireotoksikoz siqnalı ola bilər, buna görə də bu vəziyyət təcili mütəxəssis məsləhətini tələb edir. Bir insanda iştahsızlıq və ürəkbulanma varsa, müayinə tövsiyə olunur. Həkim vurğulayıb ki, bu əlamətlər sistemli intoksikasiyanı göstərir.
-
Nida Xəbər 14:30Azərbaycan bu ölkəyə milyard dollarlıq sərmayə yatırdı
-
Magazin214:00Sərxoş sərnişin Əməkdar artistə hücum etdi - VİDEO
-
İqtisadi gündəm13:42“Qarabağ Toxum” şirkətində maliyyə nöqsanı aşkarlandı
-
MDB13:10Tikinti şirkətinin rəhbəri maaş üçün gələn fəhlələrə atəş açdı
-
MDB12:50Kadırov elə bir dəhşətli döyüş kadrı yaydı ki... - VİDEO
-
MDB12:30Əsgər gedən reper xüsusi təyinatlılarda xidmətə başladı - FOTO
-
Hadisə11:51Şəmkirdə məktəb direktorunun işdən çıxarılmasının səbəbi məlum oldu
-
Hadisə11:42Sürücünü döyən “Socar”ın əməkdaşı həbs olundu


























