Sağlamlıq
Şokoladın bilmədiyimiz ZƏRƏRLƏRİ: qorxulu xəstəliklər yaradır və...

Tez-tez şokolad yemək ürək-damar sistemi xəstəliklərinin, bəzi onkoloji xəstəliklərin və diabetin yaranması risklərini artırır.
Publika.az xəbər berir ki, bu barədə Britaniya Ürək Fondunun açıqlamasında deyilir.
Mütəxəssislərin fikrincə, bu qida növünün əsas təhlükələri yüksək şəkər və zənginləşdirilmiş yağ səviyyəsidir. Hesab olunur ki, bu məhsullar böyük həcmdə istehlak olunduğu təqdirdə orqanizm üçün həddən artıq təhlükəli ola bilər.
Həkimlər hər hansı bir mənfi fəsaddan qaçmaq üçün gündə 56 qramdan çox olmayaraq şokolad yeməyi və şokolad seçimində yüksək kakao tərkibli məhsullara üstünlük verməyi tövsiyə edir.

-
İdman9 İyun 23:18
Ronaldonun sevimli yeməyi: Qəribə adı var - VİDEO
-
Sosial9 İyun 22:15
Vətəndaşların diqqətinə: pulsuz internet...
-
Nida Xəbər 9 İyun 21:54
Erməni hərbçilərini daşıyan avtomobilə atəş açılıb? - MN
-
Nida Xəbər 9 İyun 20:47
Doğum günündə vəfat edən Günelin SON VİDEOSU - "Sizi çox sevirəm"
-
Hadisə9 İyun 18:39
İskəndər dedi ki, 6 min ver, söhbət yayılmasın - Rəşad Dağlı
-
Sosial9 İyun 17:40
Bu rayona yeni hərbi prokuror təyin edildi
-
Sosial9 İyun 17:03
Bu işçilərin maaşı artırıldı
-
Sosial9 İyun 16:41
Orxan Fikrətoğlu yüksək vəzifəyə təyin edildi