Sağlamlıq
Şokoladın bilmədiyimiz ZƏRƏRLƏRİ: qorxulu xəstəliklər yaradır və...
Tez-tez şokolad yemək ürək-damar sistemi xəstəliklərinin, bəzi onkoloji xəstəliklərin və diabetin yaranması risklərini artırır.
Publika.az xəbər berir ki, bu barədə Britaniya Ürək Fondunun açıqlamasında deyilir.
Mütəxəssislərin fikrincə, bu qida növünün əsas təhlükələri yüksək şəkər və zənginləşdirilmiş yağ səviyyəsidir. Hesab olunur ki, bu məhsullar böyük həcmdə istehlak olunduğu təqdirdə orqanizm üçün həddən artıq təhlükəli ola bilər.
Həkimlər hər hansı bir mənfi fəsaddan qaçmaq üçün gündə 56 qramdan çox olmayaraq şokolad yeməyi və şokolad seçimində yüksək kakao tərkibli məhsullara üstünlük verməyi tövsiyə edir.
-
Qoroskop00:34
Günün qoroskopu: axşam saatlarında pul gələcək...
-
İnanc00:01
Bu gün İlaxır çərşənbədir
-
Region18 Mart 22:55
Ərdoğan Putini təbrik etdi
-
MDB18 Mart 22:15
“Rusiya nüvə tərksilahına dair danışıqlara hazırdır” - Peskov
-
Magazin118 Mart 21:50
Renka qəza keçirdi - FOTO
-
Ekologiya18 Mart 20:15
Torpaq çərşənbəsində və Novruz bayramında hava belə olacaq - VİDEO
-
Nida Xəbər 18 Mart 19:30
Ordumuz bu ərazilərdə mövqelərini möhkəmləndirir - Zakir Həsənov
-
Səhiyyə18 Mart 18:40
Azərbaycanda dərmanlarla bağlı YENİ QAYDA