Sağlamlıq
Şokoladın bilmədiyimiz ZƏRƏRLƏRİ: qorxulu xəstəliklər yaradır və...
Tez-tez şokolad yemək ürək-damar sistemi xəstəliklərinin, bəzi onkoloji xəstəliklərin və diabetin yaranması risklərini artırır.
Publika.az xəbər berir ki, bu barədə Britaniya Ürək Fondunun açıqlamasında deyilir.
Mütəxəssislərin fikrincə, bu qida növünün əsas təhlükələri yüksək şəkər və zənginləşdirilmiş yağ səviyyəsidir. Hesab olunur ki, bu məhsullar böyük həcmdə istehlak olunduğu təqdirdə orqanizm üçün həddən artıq təhlükəli ola bilər.
Həkimlər hər hansı bir mənfi fəsaddan qaçmaq üçün gündə 56 qramdan çox olmayaraq şokolad yeməyi və şokolad seçimində yüksək kakao tərkibli məhsullara üstünlük verməyi tövsiyə edir.
-
Magazin202:05
Azərbaycan 12 xalı bu ölkəyə verdi - FOTO
-
Magazin201:30
Tunarın ifasına ağladı, Günellə mahnı oxudu - VİDEO
-
Magazin200:20
“Avroviziya-2024”ün finalı başladı - CANLI
-
Qoroskop00:00
Günün ULDUZ FALI: maraqların toqquşması yaşana bilər
-
Kriminal11 May 23:48
Keçmiş arvadı və onun sevgilisi ilə bir evdə yaşayan kişi qatil oldu - VİDEO
-
Səhiyyə11 May 23:36
Belə nəfəs almaq ağciyərləri MƏHV EDİR - XƏBƏRDARLIQ
-
İdman11 May 22:24
“Fənərbağça” ilə görüşə yollanan komandanın təyyarəsini İLDIRIM VURDU
-
Art11 May 22:12
“Oxuyanda gözümün qabağına onları gətirdim” - VİDEO